20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Ons avondeten #5 broccoliburgers met zalm

broccoliburgers

Jullie hadden nog het avondeten van gisteren tegoed van mij! Gisteren probeerde ik een receptje uit wat ik ’s ochtends via de app van mama kreeg. Het recept voor broccoliburgers! Ik neem je mee.

broccoliburgers

Mama vond het recept voor deze broccoliburgers op haar kalender en appte hem naar mij. Super handig! En de timing was mooi, want we hadden allebei het idee dat het wel lekker bij iets van vis zou zijn. Toevallig stond de zalm in bladerdeeg van de Lidl op de planning. En ik had aardappelen en broccoli in huis. Challenge accepted!

Het recept (zie foto hierboven) was super makkelijk om te maken. Wel was het een enorme plakboel. Maar goed, misschien had ik iets te weinig bloem gebruikt. En ook de smaak kon achteraf wat uitdagender, maar goed, ik had ook niet alles in huis qua kruiden. Daar wil ik wel nog mee gaan experimenteren. Knoflookpoeder, uitje, paprikapoeder, lijkt me leuk om eens te testen hoe dat is. Anyhow, zo smaakte hij verder wel prima!

En ook de combinatie met de zalm in bladerdeeg met spinazie was geslaagd! Voor herhaling vatbaar als je het mij vraagt.

Wat staat er bij jullie op het menu vandaag?

Mocht je nog meer willen zien van Chocotijd volg me dan op Instagram, Facebook en Pinterest! Zou ik heel tof vinden.

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: