2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ons avondeten #6-#7 frietje zuurvlees en BLT pastasalade

BLT pastasalade

Wat een warmte! Met die warmte heb ik zelf niet zo heel veel zin om gek te koken, maar toch probeerde ik vandaag iets nieuws uit. Gisteren aten we een frietje via Thuisbezorgd en vandaag maakte ik een BLT pastasalade.

#6 Frietje zuurvlees via Thuisbezorgd

Voor gisteren, zaterdag, had ik eigenlijk het idee om uit eten te gaan. Maar we hadden er niet bij nagedacht dat Kenneth nog wel eens gaar thuis zou komen van zijn lesdagje. Ik was een tikkeltje teleurgesteld, maar uiteindelijk besloten we voor Thuisbezorgd te gaan. Ik koos voor een frietje zuurvlees en kipvingers. Als je me vraagt wat het lekkerste was? Dat waren de loempia’s die ze er cadeau bij had gedaan. Maar het was prima!

#7 BLT Pastasalade

Vandaag, zondag, heb ik een BLT Pastasalade gemaakt. Vanmorgen was ik aan het denken wat te maken. In eerste instantie dacht ik weer iets uit de oven te maken. Maar ik bedacht me dat ik een tijd geleden op de Chocotijd Facebookpagina een recept had gedeeld met pasta. En toen ik zag wat het ook alweer was dacht ik YES! Dus ik ging achter het recept aan, noteerde de benodigdheden en ging de weekboodschappen doen.

BLT pastasalade

Het werd een pasta salade van farfalle, bacon, sla, tomaat en een kruidige saus. Super lekker !

Vandaag was zeker weten een aanrader en voor herhaling vatbaar. Wat eet jij met dit warme weer?

Mocht je nog meer willen zien van Chocotijd volg me dan op Instagram, Facebook en Pinterest! Zou ik heel tof vinden!

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: