0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Ons avondeten #8 BLT pastasalade met een hamlapje

hamlapje

Het was weer een restjesdag gisteren. Ik had nog wat over van de BLT pastasalade en die vulde ik aan met een hamlapje en groente. Lees je mee?

hamlapje

We hadden nog wat over van de pastasalade en ik besloot hem gewoon aan te vullen. Ik bakte hamlapjes met wat kruiden, kookte voor de zekerheid een paar aardappeltjes en daarnaast warmde ik ook een potje Mexicaanse groente op. Ik had genoeg aan de pastasalade met het hamlapje en de groente. Een prima maaltje op zo’n warme dag!

Voor vandaag zit ik nog te dubben over iets van een huzarensalade of wraps. Ik denk dat ik Kenneth laat kiezen en dan zie jij het vandaag of morgen. Wat staat er bij jullie op het menu?

Mocht je nog meer willen zien van Chocotijd volg me dan op Instagram, Facebook en Pinterest! Zou ik heel tof vinden.

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: