2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ons avondeten #9-#10 huzarensalade en 9 nuggets menu

huzarensalade

De afgelopen 2 dagen heb ik niet gekookt. Ik had er de puf niet voor en ik ging voor lekker makkelijk. Zo haalde ik bakjes huzarensalade en Kenneth bracht lekkers van de Mc Donalds mee!

#9 Huzarensalade

huzarensalade

Dinsdag vond ik het qua temperatuur een hele pittige dag. Samen met Mandy ging ik na het zwemmen nog even langs de Plus. Daar haalde ik van Johma bakjes huzarensalade en daarbij nam ik nog stokbrood en een watermeloen mee. Lekker makkelijk en ook gewoon vullend. Heerlijk!

#10 9 nuggets menu

Gisteren was weer zo’n dagje waarbij ik niks had uitgelegd. De middag besteedde ik met mijn zusjes en Olaf in het zwembad, dus eigenlijk had ik wel zin in frietjes. Ik vroeg Kenneth wat hij wilde, maar hij wist het ook niet. Toen hij belde dat hij onderweg was naar huis kwam hij met het idee om Mc Donalds te halen. Daar kwam hij toch langs en daar zei ik geen nee tegen. Ik nam het 9 chicken nuggets menu met frietjes, frietsaus en zoetzure saus en een ice tea. Een geslaagde maaltijd na zo’n dagje.

Houden jullie ook van huzarensalade met deze warme dagen? Of kies je liever voor een frietje?

Mocht je nog meer willen zien van Chocotijd volg me dan op Instagram, Facebook en Pinterest! Zou ik heel tof vinden.

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: