2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ons avondeten update tijdens hete dagen en erna

avondeten update

Nou, de laatste update die ik nog met jullie wilde delen! Namelijk ons avondeten update tijdens de hete dagen en een paar dagen erna. Ik neem je mee naar de Griek, we gaan barbecueën, hele makkelijke maaltijden komen voorbij. En nog meer lekkers!

Weer eens Grieks eten!

avondeten update

Even geleden gingen Kenneth en ik samen uiteten bij de Griek! We namen een schotel voor 2 personen met verschillende soorten vlees, friet, rijst en salade. Echt heel erg lekker. Mocht je in de buurt komen van Greece palace in Kaldenkirchen, echt even stoppen!

Barbecueën bij Ger en José

avondeten update

Ook gingen we een keer barbecueën bij Ger en José. José en ik maakten shaslick. 4 daarvan gingen mee naar buiten om te braden en de rest lieten we op het aanrecht. Nou is dat eigenlijk gewoon een hele domme fout als je een aanrecht loerende hond hebt, maar Jewel besloot dat ook even te bevestigen. Ze nam de shaslick met restjes die we aan een satéstokje hadden geregen. Godzijdank hadden we het in de gaten en heeft ze alleen een stukje vlees gehad. De boef! De barbecue (en de shaslick) smaakte verder wel heerlijk!

Nasi gemaakt door Aranka

De laatste keer dat Aranka en ik afspraken kwam ze ook koken! We maakten Indonesische nasi goreng naar een familierecept van haar. Een hele lekkere nasi. Er is een kookboek in de maak met meer familierecepten, zodra die te koop is laat ik je het weten!

De hete dagen door

avondeten update

De hete dagen, toen de temperaturen de 40 graden voorbij gingen, was koken niet echt helemaal een optie. Ik maakte macaronisalade met ananas, we bestelden döner kebab, en we haalden witte bolletjes met een bak rundvleessalade en meloen.

Friet met Kibbeling bij de Zeeuwsche mop

avondeten update

Zondag aten we in Zoutelande bij de Zeeuwsche mop! Het restaurant waar ik met mijn familie eigenlijk standaard ga eten en dat vind ik helemaal niet erg. Want het is er altijd dikke prima! Ik nam er frietjes met kibbeling. Heerlijk!

Gezellig met Olaf avondeten

Olaf bleef maandag eten en daarom maakte ik een maaltje wat hij zeker zou lusten. Ik wilde namelijk dat ik hem op z’n minst met een beetje gevuld buikje terug gaf. Dus ik maakte frietjes uit de oven, want Olaf is Gek op frietjes. En daarbij bakte ik boomstammetjes en warmde ik een potje erwtjes met worteltjes op. Appelmoes erbij en ik kreeg een half bordje in de de mond. Trots!

En dat was onze avondeten update. Al met al waren het prima maaltijden! De Griek was heerlijk en hetzelfde geldt voor de nasi en de kibbeling, ik heb genoten. Wat eten jullie tijdens de warme dagen?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    augustus 4, 2019 / 5:48 pm

    Op die hete dagen maak ik het eten ’s morgens voor de hitte klaar en dan gaat het de koelkast in, dan hoef ik alleen maar een paar aardappeltjes te koken en de rest alleen maar opwarmen. Maar jullie hebben het ook goed opgelost en eigenlijk op verschillende plaatsen gegeten. Fijne dag verder, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: