2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ons weekend in 10 minuten; witte wereld en heerlijke geuren

witte wereld

In plaats van een goed gevuld dagboek heb ik vandaag nog een minivlog van ons weekend. Het was een heerlijk rustig weekend. Ik paste met Jewel even op Molly en ik genoot enorm van de witte wereld en Jewels reactie daarop. Oh en er kwamen heerlijke geuren uit de keuken vandaan!

Hoe mijn weekend in woorden verliep bewaar ik even voor het dagboek van morgen. Inclusief de vrolijke, heerlijke en witte wereld kiekjes. Maar ik denk dat het vandaag wel leuk is om nog even een gezellig filmpje de wereld in te sturen. Even wat anders als de filmpjes die nu heel veel op het internet rond gaan. Natuurlijk laat het mij niet koud en spendeer ik er nog een aantal woorden aan. Maar zoals ik in mijn vlog al zei, ik weiger ze een podium te geven. Dus ook hier geen groot podium voor hen. Wel een podium voor Jewel en Molly die lekker eigenwijs zijn. En voor Jewels eerste sneeuw als “volwassen” hond. Oh en ik spendeerde ook nog wat tijd in de keuken en als er iets leuk is om te filmen naast Jewel, dan is dat wel eten! Kijk je gezellig mee? Zou ik heel leuk vinden!

Fijne avond nog, slaap lekker alvast en als je dit morgen ziet; een hele fijne dag gewenst!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: