2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ons weekmenu #2 heel gevarieerd weekje

Ons weekmenu #2 heel gevarieerd weekje

Het is tijd voor het 2e weekmenu in de nieuwe reeks. En ik moet eerlijk zeggen dat ik best trots ben op wat we vorige week allemaal hebben gegeten. Het was een heel gevarieerd weekje!

Een heel gevarieerd menu

Bij ons in huis is variatie vaak nog wel een dingetje. Meestal kook ik teveel en eten we 2 dagen hetzelfde. Of eten we 5 dagen een AGV’tje, of pasta’s, ja echt, soms is de variatie ver te zoeken. Maar met de komst van deze rubriek en de foodback rubriek probeer ik steeds meer en komt er ook meer variatie in. Dus dat is mooi! Maar goed, we gaan beginnen aan ons weekmenu van afgelopen week!

Maandag: wraps gevuld met Mexicaanse groente

gevarieerd

Afgelopen maandag had Kenneth vrij en hadden we zin in wraps. Ik had nog een blikje met Mexicaanse groente. Dus met wat gehakt, tomatensaus, curry en een blikje Mexicaanse groente en kruiden maakte ik een mengsel. Daarmee vulde ik de wraps en ik topte ze af met wat geraspte kaas. We hebben gesmuld!

Dinsdag: Een simpele pasta met blinde vink

Dinsdag maakte ik een simpele pasta klaar. Spaghetti met tomatensaus, veel groente en in plaats van gehakt gebruikte ik blinde vink als vlees. Ook erg lekker! We hadden nog wat geraspte kaas over, dus die ging eroverheen en that’s it. Het smaakte prima!

Woensdag: snijbonen met witte bonen stamppot

We hadden nog een pot snijbonen met witte bonen, ideaal voor een makkelijke stamppot. Daarbij maakte ik boomstammetjes, die iets donkerder uitvielen dan gepland. En een dotje frietjessaus voor het vlees, jum!

Donderdag: mie nestjes in teriyaki saus en saté

Er stond nog een pak mie nestjes in de kast, die combineerde ik met een bak bami groente uit de diepvries. De groente wokte ik in teriyaki saus en daar mengde ik de mie doorheen. En als vlees namen we er 3 stokjes saté bij.

Vrijdag: een kippensoepje met stokbrood

Op vrijdag hield ik het simpel. Ik warmde kippensoep op, die kocht ik in een zak bij de Plus. Daarnaast warmde ik baguettes op en had ik wat lekkere spreads gekocht voor erop. Zalmsalade, kip saté salade en kruiden roomkaas.

Zaterdag: voetbal voedsel

Zaterdag hadden we voetbal. Dus Kenneth at thuis lekker makkelijk en ik at met papa, Jill en Kevin bij de Mc Donalds. Ik koos voor een quarter pounder menu met frietjes en Ice Tea. Dat was weer smullen.

Zondag: Chinese rijsttafel

De week sloten we af met een Chinese rijsttafel! Ger en José waren er ook, er moest gegeten en dan is het eigenlijk heel gezellig om wat Chinees te halen. Dat hadden we alle 4 al een hele tijd niet meer gehad, dus dat was smullen. Wat nasi, bami, tjap tjoy, tsja sieuw, foe yong hai, grote gebakken garnaal en een loempia. Jum!

En dat was het weekmenu weer! Deze week staan er wat meer gerechten met aardappel gepland. En ook een gerecht van Hello Fresh (no spon), daar lees je woensdag al meer over! Hoe zag jouw weekmenu eruit? Ook zo gevarieerd?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    februari 25, 2019 / 5:12 pm

    Je hebt goed gezorgd voor het eten, inderdaad ook met de nodige afwisseling. Ik vind het knap van je dat je er zo openlijk in bent. Succes voor deze week, fijne avond en groetjes van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: