2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ons weekmenu #3 helemaal niks besteld of afgehaald

Ons weekmenu #3 helemaal niks besteld of afgehaald

Mag ik even zeggen dat er een soort van wonder heeft plaats gevonden! De hele week heb ik thuis wat klaar gemaakt en dat is best een prestatie. Normaal wordt er toch wel 1 keer besteld of afgehaald of we eten ergens anders. Een week van AGV’tjes, rijst en ook genoeg lekkers. Kijk je mee?

Maandag: Warme maaltijdsalade met gerookte forel

De week begon met een Hello Fresh maaltijd! Wat ik daar van vond deelde ik uitgebreid in de foodback van afgelopen week. Ik was in ieder geval heel enthousiast en het smaakte heel goed.

Dinsdag: AGV’tje

Dinsdag stonden er aardappelen, met spruitjes en een gehaktschnitzel op het menu. Super lekker met wat jus en appelmoes! Een Hollands potje dat me enorm doet denken aan opa Jo. Maar die kreeg er meestal een braadworstje of gehaktbal bij volgens mij.

Woensdag: rauwe andijviestamppot

Op woensdag aten we rauwe andijviestamppot met een stuk rookworst. In eerste instantie was ik boerenkool van plan. Maar ik zag de zak andijvie staan en toen dacht ik “ja, lekker!”, dus het werd die. Weer met jus en dit keer een beetje mosterd.

Donderdag: bobotie dag

Al een hele tijd geleden kocht ik de wereldmaaltijd bobotie in de aanbieding. Een van mijn favorieten, maar hij bleef in de kast staan voor een later moment. Nu had ik ook sperziebonen in de diepvries, dus ik besloot dat hij in het weekmenu moest. Jum!

Vrijdag: American pancakes

Deze lekkere American pancakes warmde ik zelf op! Ik had een verpakking van de Lidl, maar tijdens het bakken verbrandden de pannenkoekjes. Een beetje jammer, dus haalde ik kant-en-klare bij de Plus. Ook goed! Heerlijk met wat maple syrup.

Zaterdag: hutspot met stoofvlees

Normaal gesproken eten we in het weekend eigenlijk altijd wel iets aparts. Maar dit keer had ik zin in het stoofvlees dat we nog in de koelkast hadden staan. Kenneth kwam op het idee om er hutspot bij te maken. Een goed plan en weer eens wat anders op zaterdag. Ik vergat alleen een mooie foto te maken, dus hierbij een foto van een ondefinieerbaar maar lekker goedje.

Zondag: niks besteld of afgehaald, maar zelf gebakken

afgehaald

Zondag bakte we zelf frietjes met frikadellen en kroketten. Niet besteld of afgehaald, maar gewoon gezellig uit de frietpan in de schuur. Dit beetje wat je op de foto ziet was het soort van toetje. Hiervoor had ik al 2 borden met wat friet, een frikadel en een kroket op.

Het klinkt raar om te zeggen, maar het is best wel een prestatie om niks te hebben besteld of te hebben afgehaald of ergens anders te hebben gegeten. We hebben gewoon de hele week in de keuken gestaan. En dat viel echt niet tegen! Wordt er bij jou thuis regelmatig besteld of afgehaald?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    maart 5, 2019 / 9:07 am

    Nee Kelly, wij halen vrijwel nooit iets. Elke dag zelfgemaakte soep, zelden eens uit een pakje, maar verder A.V. en veel G. en ook altijd pap of yoghurttoetje na. Volledige maaltijd. Af en toe vind ik het ook veel werk, vooral als de tuin ook roept. Een heel fijne dag Kelly, hou het vanmiddag droog.Liefs oma xxx

  2. Tante Chris
    maart 5, 2019 / 10:50 am

    Leuk zo de kook week en hier wordt ook bijna niets afgehaald kook ook iedere dag of heb wat pizzas in de vriezer liggen zo opgewarmd Fijne dag verder knuf en xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: