0   30
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Ons weekmenu #4 nieuwe gerechten en meer

Ons weekmenu #4 nieuwe gerechten en meer

Er is weer een week voorbij. Een met nieuwe gerechten en eigenlijk vooral van alles en nog wat. Aardappelen, een soepje, Mexicaans, Chinees, bami, ik laat het je allemaal zien!

Maandag: Mexicaanse nachos en kippenvleugeltjes

Maandag aten we een gerecht aan de hand van een recept van Lekker en Simpel. Een van de nieuwe gerechten die we probeerden deze week. Regelmatig passeert er een recept van hun onze keuken. Je zou ons bijna fans kunnen noemen, lol. Dit keer maakten we Mexicaanse nachos met kippenvleugeltjes uit de oven. Super lekker! Veel groente, wat chipjes en gehakt. Oh en die avocado, heerlijk! Die kippenvleugeltjes zijn trouwens een aanvulling, die hoorden niet bij het recept.

Dinsdag: Mie met groente en gehaktschnitzel

Deze maaltijd is ontstaan uit minder zin in een aardappel. We hadden nog mie liggen die je 4 minuten in kokend water moet leggen. Super handig! Daaroverheen een laagje saté saus en je hebt iets om van te smullen. Daarbij maakte ik nog een eitje en Mexicaanse groente. Ik weet het, een combinatie van heb ik jou daar. En als vlees een gehaktschnitzel, daar waar dit gerecht eigenlijk mee begon.

Woensdag: Gebakken aardappeltjes met broccoli en een speklapje

Woensdag had ik bij de winkel aardappeltjes om te bakken gehaald. Lekker, gezonder en makkelijk. Ik had speklapjes uitgelegd en ik besloot er bietjes en broccoli bij te serveren. De speklapjes en broccoli wokte ik met soja saus en knoflook. So good!

Donderdag: Soep met stokbrood en kippenvleugeltjes

gerechten

Zoals je wellicht hebt gelezen in mijn dagboek was donderdag nogal een pittige dag. Dat wist ik al van te voren, dus ik besloot het makkelijk te houden. Champignon soep met de rest van de kippenvleugeltjes uit de oven en ik maakte er een pizza stokbrood bij. Het recept hiervan komt woensdag online. Super simpel!

Vrijdag: Kantonese rijst met sla en gehaktballetjes

Vrijdag stond er weer een recept van Lekker en Simpel op het menu. Dit keer de kantonese rijst en echt, ik meen het oprecht, dit is een aanrader! Bijna net als die van de Chinees, super simpel om te maken en ook echt heel erg lekker. Daarnaast maakte ik een salade en voor wat extra vlees had ik bakjes gehaktballetjes met zoetzure saus uit de diepvries. Smullen!

Zaterdag: Afhaalchinees

We hadden nog behoorlijk wat rijst over, dus haalde ik zaterdag wat aanvulling bij de afhaal chinees. Ideaal! Een bakje tjap tjoy, babi pangang en foe yong hai. Ook nam ik er nog saté en gebakken banaan bij. Handig voor een zaterdagavond!

Zondag: Broodje bal en Mc Donalds

In de Amsterdam Arena nam ik zondagavond een broodje bal. Hilarisch toch, een beetje truckersgevoel in een vol stadion. Ik vond het wel wat hebben! En op de terugweg naar Roermond stopten we nog even bij de Mc Donalds voor een Mc Kroket, frietjes en voor mij een Iced frappé caramel. Hmmm…

En dat waren alle gerechten van afgelopen week weer. Met een aantal nieuwe dus. Ik heb zitten smullen, maar dat zal je wel al in de gaten hebben gehad. Sterker nog, echt een favoriet heb ik niet. Het was allemaal geslaagd. Hoe zag jouw weekmenu er uit?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. Tante Chris
    maart 12, 2019 / 10:43 am

    lekker allemaal mmmm

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: