2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ons weekmenu #5 stamppot en Mexicaans

mexicaans

Het is weer tijd voor een nieuw weekmenu ! Afgelopen week kwam er van alles voorbij, van een lekkere stamppot tot Mexicaans. (Ja, alweer haha!) en ook leftovers. Dus ik neem je mee!

Maandag: leftover afhaal Chinees

Als je afgelopen week ons weekmenu hebt gezien weet je dat we vorige week zaterdag afhaal Chinees aten. Zondag had Kenneth leftovers en ik Mc Donalds, maar er was nog over. Dus maandag aten we gewoon weer Chinees! Met wat diepvries doperwtjes en saté van Ger!

Dinsdag: Agv’tje

Op het menu dinsdag stonden boomstammetjes. Ja, wij hebben niet meegedaan aan de week zonder vlees. Geen bewuste keuze overigens. Hoe dan ook, Kenneth bakte er gekruide aardappelschijfjes bij en ik koos de rode kool met peer. Lekker!

Woensdag: snijbonen stamppot

Woensdag aten we lekker makkelijk snijbonenstamppot. Die snijbonen kwamen uit een pot, de aardappeltjes schilde ik zelf en dan aten we er nog rookworst bij. Geslaagd makkelijk maaltje! Oh en extra lekker met wat jus en appelmoes natuurlijk..

Donderdag: Mexicaanse hamburgers met wafel friet

Mexicaans

Als Kenneth en ik de mogelijkheid hebben om wat later op de dag nog te beslissen wat we eten krijgen we eigenlijk altijd nieuwe recepten die we uitproberen. Dat zal je denk ik ook wel hebben gemerkt! Anyhow, ik kwam het recept voor deze Mexicaanse hamburgers tegen op Lekker en Simpel. Ik liet Kenneth de spullen halen en toen gingen we samen aan de slag. Het resultaat was heel geslaagd. Het is een beetje een nacho schotel op een burger. We love it!

Vrijdag: stamppot met braadworst

Vrijdag at ik bij mijn ouders vanwege de voetbalwedstrijd waar papa en ik heen gingen. Mama maakte stamppot, heel lekker, maar ik ben kwijt welke groente! En daarbij braadworst van de slager, toch altijd net wat lekkerder dan die van de supermarkt. Ik heb in ieder geval gesmuld. As usual!

Weekend: wraptaart op z’n Mexicaans

Mexicaans

Zaterdag maakte ik Mexicaanse wraptaart naar een recept op Brenda Kookt. Ontzettend lekker! Hoe het allemaal in zijn werk ging en wat ik er precies van vond deel ik in een foodback. Maar ja, ik kan wel zeggen dat ik er onwijs enthousiast over was! Niet gek, want zondag aten we het opnieuw. Beide keren met een simpele gemengde sla met paprika en yoghurtdressing.

En dat was ons weekmenu van afgelopen week. Ik ben heel tevreden! We houden van Mexicaans en de stamppotten zijn hier ook nog niet helemaal weg. Mijn favoriet is denk ik toch de burger op z’n Mexicaans belegd, had jij een favoriet afgelopen week?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

mexicaans
Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: