2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ons weekmenu #6 een lekkere chaos

Ons weekmenu #6 een lekkere chaos

Ons weekmenu weergeeft eigenlijk onze week, een lekkere chaos! We aten van lekker gezond tot een besteld broodje. Kijk je mee in onze keuken?

Maandag: Aardappelen, groente en vlees

Maandag aten we een lekker makkelijk prakje. Ik maakte aardappelpuree met witte bonen en een saucijsje. Daarnaast lag er nog een paprika en wat champignons in de koeling, dus die maakte ik fijn en bakte met de worst mee. Super simpel en oh zo lekker.

Dinsdag: pannenkoeken!

Zijn jullie mijn pannenkoeken nog niet moe? Ik ben nog steeds zo trots op de plaatjes die ik schoot. Hoe dan ook, dinsdag stonden er dus pannenkoeken op het menu. Normaal worden die bij mij belachelijk dik en werkt het voor geen meter. Dit keer besloot ik ze weer eens uit een gewoon pak te maken met melk en eieren en dit ging zoveel beter! Mega geslaagd, uiteindelijk at ik er 4 volgens mij.

Woensdag: een mengelmoesje

chaos

Woensdag was de dag dat ik Jewel 4 uurtjes alleen liet. Ik was pas na 6 uur thuis en Kenneth pas na 8, dus ik maakte voor mezelf restjes. Dat hield in fish and chips en rösti’s uit de oven. Een frikadelletje uit de pan en erwtjes worteltjes voor de groente. Het was lekker!

Donderdag: Aardappelen, groente, vissticks

Op donderdag kregen we weer een gezond maaltje! Ik kookte aardappelen, maakte daarbij rode kool warm en bakte vissticks. Oké en een klodder saus, want dat is lekker bij de droge aardappel en vissticks.

Vrijdag: lekkere chaos

chaos

Ja, deze foto hoort hier eigenlijk niet thuis. Maar door alle chaos en mijn planning skills at ik vrijdag alleen de pastasaus met groente en gehakt en daarbij geroosterde boterhammen. Ik vergat de foto, want ik moest met 10 minuten weer weg zijn. Daarom deze foto van mijn ontbijt. Rijstepap met banaan, kaneel en wat honing. Aanrader!

Zaterdag: broodje kebab

chaos

Zaterdagavond was ik helemaal op. We zaten te denken aan Chinees, maar eigenlijk hadden we allebei geen zin om het te halen. Dus we bestelden een broodje kebab. Ook erg lekker! Maar wat klein, dus daarna bakte we zelf nog 2 frikandellen ieder. Op zaterdag moeten die dingen kunnen. Achteraf gezien had ik zelfs van dit broodje een toffe foto kunnen maken, maar moe en chaos doet veel met je.

Zondag: spätzle met kip in roomsaus

Ik wist dat er nog een Knorr zakje in de kruidenkast lag voor spätzles met kip in een roomsaus. Hij was nog goed voor deze maand, dus ik besloot die te gaan maken. De spätzles kocht ik bij de Lidl tijdens de Oostenrijkse week en de rest haalde ik bij de Plus. Een super simpel gerecht dat we erg lekker vinden.

Zo en dat was de chaos van afgelopen week in het weekmenu. Deze week hoop ik weer lekker creatief aan de slag te gaan, want dat geeft enorm veel voldoening en ik vind het heel leuk om te doen. Wat staat er bij jou op het menu vandaag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

chaos
Volg:

2 Reacties

  1. oma
    maart 25, 2019 / 5:27 pm

    Al was het wat chaotisch, jullie hadden in ieder geval ruimschoots te eten. Met dit weer gaat een stamppot ook nog heel goed, een lekker stukje vlees erbij! Soep vooraf en een zelf gemaakt toetje. Dat was het hier vandaag. Het weer was slecht! Een fijne avond Kelly en morgen beter weer! Liefs van oma xxx

  2. Tante Chris
    maart 26, 2019 / 10:20 am

    inderdaad een lekkere chaos in de keuken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: