2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Onverwachts vakantie, wat zijn mijn plannen?

onverwachts vakantie

Ik heb onverwachts vakantie gekregen! Volgende week heb ik een hele week vrij en zo maakte ik onverwachts ook wat kleine plannen voor volgende week. Een paar uitjes, dat standaard Ikea bezoekje en creatieve voornemens. Lees je mee?

Hoezo onverwachts vakantie?

Aangezien ik een beetje oververmoeid begin te raken en onwijs toe ben aan even wat tijd voor mezelf, besloot ik de planner te bellen en te vragen of ze nog mogelijkheden had in de komende 2 weken om een paar dagen vrij te geven. Kenneth heeft namelijk de komende 2 weken vakantie! Ze kon mij de vrijdag en de zaterdag vrij geven, zodat ik een lang weekend had. Mega fijn! Maar donderdagochtend belde ze me op of ik misschien een hele week wilde hebben?!. Nouja, heel graag! En zo heb ik komende week onverwachts een hele week vakantie!

Mijn plannen voor komende week

Op pad met Kenneth en Jewel

Het lijkt me leuk om 1 of 2 keer even lekker eruit te gaan met Kenneth en Jewel. Gewoon wandelen in het zuiden of nog een dagje naar een andere plaats aan zee. Even samen genieten en mooie foto’s maken.

Vooruit bloggen

Wat ik me ook heb voorgenomen is om te gaan bloggen als ik daar inspiratie voor heb. Niks verplicht, maar als ik behoefte heb dan ga ik er mee aan de slag. Het zou mooi zijn als ik een beetje vooruit ga lopen met de diverse artikelen.

Lezen

onverwachts vakantie

Zo’n ding waar ik in het dagelijks leven totaal geen tijd voor maak is lezen. Ik heb een boek van de bieb liggen dat ik heel graag uitgelezen wil hebben voor dat hij weer terug moet. Dus die hoop ik volgende week ook uitgelezen te hebben.

Snuffelen bij de Ikea

Aranka kwam laatst met hele handige woklepels en die had ze van de Ikea. Ik dacht meteen, hey, die kan ik ook goed gebruiken. Dus die hoop ik ook volgende week te scoren. Samen met eventueel nog wat andere leuke goodies en inspiratie. Ikea is voor mij echt zo’n weekend/vakantie momentje. Oh en natuurlijk wat lekkers in het restaurant, dat mag ook niet ontbreken.

Bakken

onverwachts vakantie

Met het druilerige weer heb ik onwijs veel zin om te bakken. Te beginnen met een appeltaart! Ja echt, een appeltaart! Ik heb die namelijk nog nooit zelf gemaakt volgens mij. Mandy maakte die bij mijn ouders thuis wel vaker en hier heb ik het nog nooit geprobeerd. Dus ja, dat wil ik sowieso. En voor de rest wil ik nog een kwarkcake maken en misschien nog wat andere dingen. Maar die appeltaart en kwarkcake komen op mijn To Do!

Genieten

Het allerbelangrijkste wat ik wil doen is genieten en opladen. Mijzelf klaarmaken voor de volgende sprint tot oktober. En even leven in het moment in plaats van kijkend naar wat komen gaat.

En dat is mijn lijstje voor komende vakantie! Kort maar krachtig en meer dan genoeg voor het weekje vrij dat ik heb. Wat doe jij graag in je vakantie?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    augustus 11, 2019 / 9:00 am

    dat zou ik niet kunnen zeggen, wat ik zou doen. We hebben altijd vakantie, hahaha.
    Voor jou en Kenneth een mooie vakantie, waar je fijn op terug kunt kijken, memories maken!
    Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: