2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Onze boodschappen #3 verspakket en weinig boodschappen

verspakket

Doordat ik nog voorraad had in de diepvries hoefde ik dit keer niet zo heel veel boodschappen te doen. Het hoogtepunt van de boodschappen die ik meenam was dit keer het verspakket. En verder is het een keer een makkelijke boodschappen shoplog met Lidl producten.

Hygiëne!

Als hooikoorts patiënte nies en snuit ik mij ’s nachts buikspierpijn. De zakdoekjes waren weer op, dus nam ik een groot pak mee bij de Lidl! Daarnaast nam ik ook handzeep mee. Door het vele handen wassen was de zeep bijna op en het leek me leuk om weer eens een ander geurtje mee te nemen.

Verspakket en nog meer groente/fruit

verspakket

De vorige keer dat ik weekboodschappen deed bij de Lidl zag ik verspakketten liggen en het leek me leuk om er een keer een mee te nemen. Maar omdat ik vorige week al verschillende ideeën had liet ik ze liggen en nam ik er deze week een mee. Het werd de Turkse groente-kebab! Daarnaast nam ik spullen mee om nog een keer wraps te maken. Broccolirijst om waarschijnlijk weer met het een of ander te wokken en de krieltjes voor in de diepvries.

verspakket

Qua fruit hadden we nog best wel wat in de koelkast liggen, dus besloot ik alleen bananen mee te nemen toen ik in de winkel was.

Broodvlees

verspakket

Er lag nog boterhammenworst in de koelkast, dus nam ik 3 soorten mee. De filet americain was 90 cent met de Lidl app en daar had ik heel veel zin in. De runderrookvlees en de gegrilde beenham zijn vleeswaren die ik ook nog op mijn brood zou doen. Dus dat leek me een goede keus.

Brood en meer

Voor in de voorraadkast nam ik wraps mee, handig voor bij de groente die ik ook mee bracht. Mocht ik aankomende week een keer vergeten vlees uit te leggen hebben we wraps op het menu. De afbakbroodjes waren eigenlijk voor zondagmorgen, maar die gaan waarschijnlijk bij een soepje op. En de crackers en rijstwafels eet Kenneth graag in het weekend.

De zuivelafdeling

Het viel me op dat de melk bijna op was, dus ik nam 2 pakken mee voor in de koeling. Verder nam ik voor het toetje magere kwark mee en voor het ontbijt weer mijn yoghurt.

Om mee te nemen

Vorige week kwam ik deze cranberry mix tegen. Per pakje zitten er 3 handige zakjes in gevuld met verschillende noten en cranberries. Ideaal om mee te geven aan Kenneth en toch net iets goedkoper als twee grote zakken.

De vergeten dingen

Ik deed de boodschappen tussen 5 en 6 ’s avonds met een boodschappenlijstje waar ik niet echt rustig voor was gaan zitten. Dus ik kon de dag erna nog even terug voor de Griekse yoghurt voor bij het verspakket. Maar ook voor brood, radijsjes, worteltjes, kaas en toen kwam ik nog nectarines tegen. Het enige wat ik nu nog mis zijn aardbeien, maar die haal ik uit de automaat bij de boer! En 3 in 1 koffie voor Kenneth en keukenrol.

Al met al zal ik weer rond de 50 euro kwijt zijn voor alles. Voor mij is het prima, zeker met alle dingen die ik heb gekocht. Haal jij wel eens een verspakket?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  mei 18, 2020 / 8:00 am

  Je hebt weer goed boodschappen bij elkaar gehaald, Kelly. Weloverwogen, maar je kunt er weer even mee vooruit. Voor ons zitten in een verspakket enkele dingen, die we niet eten, we zijn een beetje ouderwets, maar dat mag op onze leeftijd toch? Een heel fijne dag, het woord mooi weer, alleen die akelige hooikoorts, heb je het al eens geprobeerd om onderin je neusgaatjes wat purol of lipvaseline te doen? Liefs oma xxx

  • BijZus
   Auteur
   mei 18, 2020 / 8:10 am

   Zeker mag dat haha 🙂 Wij hebben ook dingen die we echt niet hoeven. Dat heb ik nog niet geprobeerd, moet ik misschien wel eens proberen! Ook een hele fijne dag oma! Liefs xxx

 2. mei 19, 2020 / 3:15 pm

  Leuk artikel!

  Ik lees het toevallig nu ik een boodschappenlijst aan het maken ben voor komende week. Ik vind dit soort artikels dan altijd heel leuk om te lezen haha.

  Liefs
  X

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: