2   34
20   44
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Onze ervaring met Air bnb + ons huisje

air bnb

3 weken geleden waren we nog in Engeland! Zo snel gaat dat. Een heerlijke vakantie in een prachtig appartement dat absoluut niet te duur was. Dat appartement regelden we via Air bnb en die ervaring deel ik in dit artikel.

Onze ervaring met Air bnb

Kenneth kwam op het idee om eens te kijken op Air bnb. Je komt op de website en zoekt naar een plaats waar je naar toe wilt. Wij kozen voor Hastings, een plek van waar we prima naar allerlei locaties konden gaan. Kenneth ging op jacht. Niet te duur, voor 3 personen en een mooi uitzicht was ook niet verkeerd. Daarnaast zochten we iets waar we niet persé een week hoefden te blijven en hadden we voorkeur voor Wi-Fi en televisie. Want in sommige appartementen of huizen ontbreekt een van de twee.

Uiteindelijk kwamen we het “Love our Seaside” appartement tegen. Het zag er prachtig uit, niet te duur en we waren gelijk alle 3 enthousiast. Dus dat zou het voor ons worden. Betalen gaat gemakkelijk met je eigen valuta. En je kunt via iDeal betalen! Ideaal. Nadat je je reservering hebt gedaan kom je in contact met de eigenaar/eigenaresse van je gekozen verblijf. Zo krijg je gelijk wat extra gegevens en een meer toegankelijke mogelijkheid om vragen te stellen.

Een paar dagen van te voren kregen we te horen dat de eigenaresse van ons appartement op vakantie zou zijn. We kregen een instructie om na 14.00u. onze sleutel uit een kluis te halen. Dan konden we binnen.

Ons gevoel

Het is eigenlijk net alsof je naar een vakantiepark gaat waar je een huisje reserveert. Alleen kun je het nu zo duur, luxe en groot maken als wat beschikbaar is. En je zit niet op een park, maar miss juist midden in de stad of op het platteland. Je bent volledig vrij en dat vond ik heel erg fijn. Zo had je ook een meer “thuis” gevoel als je terug kwam van een uitje.

Love our seaside

Tja en dan ons appartement in Hastings. Het huis lag pal naast een prachtig park tegenover de zee. Allemaal gebouwd in een sfeer als de renaissance, volgens mij. Machtig mooi. En naast het centrum van St. Leonards, heel vlak bij Hastings. Ik vond het er echt prachtig!

Ons appartement bevond zich op de 2e verdieping. Je kwam binnen in een klein halletje met recht voor je de badkamer en wc. En dan kon je naar links de woonkamer in. Deze was heel ruim opgezet en volledig in zee sferen. Mooie blauwe kleuren en Pinterest gezellige plekjes. Daarnaast had het een open keuken, klein maar fijn en het had al het praktische wat je nodig had. En er lagen zelfs croissantjes klaar. Ook hadden we een balkon met uitzicht op zee. Net als in de films kwam je erop door door een raam heen te klimmen.

Tegenover de woonkamer, rechts als je de hal in komt, was de slaapkamer. Een kingsize bed vulde de kamer en daar hebben we met z’n drieën prima in kunnen slapen. Kastruimte was er ook genoeg, doordat ze een wand met inbouwkasten hadden. Ideaal!

Het huis had echt een heerlijke Zeeuwse en luxe sfeer. Met de kroonluchters aan het plafond. En het was er heel schoon. Overal heb ik niks geen plekje gezien. De badkamer was trouwens ook super. Een heerlijke straal kwam er uit de douche die je nek gelijk deed ontspannen. Dat had ik nog niet meegemaakt in Engeland. En ook daar was alles netjes en schoon. Er stond zelfs douchegel klaar.

Voor ons was het echt een appartement waar we graag terug zouden gaan als we weer naar Hastings willen.

Nog een keer!

Wij zijn in ieder geval heel enthousiast over Air bnb en de mogelijkheden. Zo willen we volgend jaar iets boeken in Brighton, want ook daar is genoeg keuze. Maar ook in Nederland heb je veel keus. Dus mocht je eens iets nieuws willen proberen, echt een tip! Ben jij al bekend met Air bnb?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

P.s. dit artikel is NIET gesponsord.

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  augustus 2, 2018 / 5:53 pm

  Het was een mooie vakantie en weer een hele belevenis voor jullie en een fijn vakantieadres. Jullie zijn ook in Brighton geweest en dat is goed bevallen. Zo voor en na heel Engeland bezoeken. Leuk stuk.

  Groetjes oma xx

 2. Dorothé
  augustus 2, 2018 / 7:58 pm

  Super om te lezen
  Mooie tip en revieuwxxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: