2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Onze nieuwe routine in de ochtend

nieuwe routine

Onze laatste ochtendroutine die we deelde was er een waarbij ik ’s middags werkte! Daar is inmiddels verandering in gekomen en het leek me leuk jullie mee te nemen in onze nieuwe routine.

De start van onze nieuwe routine

Sinds juni werken we bij de post met een nieuw systeem. Dat zorgt ervoor dat wij al rond 10 uur kunnen vertrekken. Super fijn! Maar dat zorgde ook voor een aanpassing aan ons ritme, zo gezegd, zo gedaan!

Goedemorgen!

nieuwe routine

De wekker gaat bij mij om 6 en om 7, ergens daar tussen wil ik opstaan, maar vaak wordt dat toch kwart op 7. Ik maak me klaar voor de dag en daarna ga ik Jewel beneden begroeten. Die ligt meestal nog gewoon te slapen en anders is ze nog rustig wakker aan het worden. Daarna laat ik haar naar buiten en trek ik mijn schoenen aan. Vervolgens is het tijd voor onze wandeling.

Kelly en Jewel in beweging

We maken een blokje van ongeveer 10 minuten/kwartiertje en daarna gaan we nog even trainen onder de carport. Jewel vind het leuk om iedere dag nog te oefenen, ze vraagt er zelf om en het is ook goed voor haar. Dus we oefenen het zitten blijven op afstand, liggen blijven op afstand en tandjes kijken.

nieuwe routine

Daarna is het tijd voor ontbijt! Jewel krijgt een bak brokken van 250 gram en ik eet ongeveer dezelfde hoeveelheid aan magere roeryoghurt met chocolade cruesli en een mok water. Dat water gaat meestal niet op, want dat vergeet ik, maar de rest natuurlijk wel. En dit eet ik dus terwijl ik wat Youtube filmpjes kijk. Het belangrijkste begin van de dag, een beetje als koffie.

Aan de slag!

nieuwe routine

Na mijn ontbijt is het tijd om aan de slag te gaan met mijn to do list. Die is in de ochtend nooit lang, omdat ik rond half 10 moet gaan werken. Ik zorg ervoor dat er een foto online komt op het instagram account van Jewel. Vaak probeer ik nog iets aan een blog te doen, of ik doe een huishoudelijke taak en tegen 9 uur pak ik mijn fiets uit de schuur en maak ik mijn drinken klaar. Ik zit nog even rustig op de bank en daarna kleed ik me om en dan kan ik rond half 10 vertrekken naar het depot. Jewel gaat dan de bench in om te slapen.

Mijn werkuren liggen tussen de 2 en de 5 uur per dag, dus meestal ben ik rond 1/2 uur ’s middags thuis en dan is het voor mij einde ochtend!

Eigenlijk een hele gewone nieuwe routine! Het heeft her en der nog wat schaving nodig, maar dat komt nog wel! Waar kan jij niet zonder in de ochtend?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

6 Reacties

 1. Ans v Zantvoort
  augustus 8, 2019 / 4:08 pm

  Rustig wakker worden, koffie en een boterham

  • BijZus
   Auteur
   augustus 8, 2019 / 5:36 pm

   Lekker!

 2. oma
  augustus 8, 2019 / 6:07 pm

  Rustig op gang komen, wat rolluiken open maken, chigong en dan het ontbijt!

  • BijZus
   Auteur
   augustus 8, 2019 / 7:23 pm

   Een fijn begin van de dag!

 3. José
  augustus 8, 2019 / 6:10 pm

  Rustig een kop koffie drinken en een boterham eten. En naar het journaal kijken op RTL 4.

  • BijZus
   Auteur
   augustus 8, 2019 / 7:27 pm

   Dat is ook een fijn begin van de dag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: