20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Op naar oktober, dag rollercoaster september

oktober

De laatste dag van september, jeetje dat ging toch even sneller dan gedacht. Sommige dingen gingen zoals gepland en sommige dingen vielen toch zwaarder dan gedacht. In dit artikel ga ik met je terug in de tijd, maar neem ik je ook mee in de toekomst. Op naar oktober!

Terug naar september

gouden randje

Hoe zal ik september eens omschrijven.. In nette woorden.. Een emotionele rollercoaster. Ja, dat is denk ik de beste bewoording die ik er aan kan geven. De hoeveelheid emoties die er door deze maand heen zijn gegaan, ja dat is eigenlijk met geen woorden uit te drukken. Van heel veel gezelligheid en dankbaarheid en spontaniteit tot spanning, stress en heel veel verdriet. September begon met goud! Een geweldig leuk weekend met de kermis, uiteten en spontaan naar de bioscoop. Echt, dat zijn de dingen waar ik van oplaad en waar ik ook heel veel energie uit haal om dit te doen. Om te schrijven en te delen.

Van goud naar zwart

woorden

Maar door de maand heen werd het even zwart! Oma werd ziek, een week later stonden we aan haar sterfbed en binnen een hele korte tijd was ze weg. Zo gek! En ja, toen kwam er ook nog het werk. Het gedoe om vrij te krijgen en een week vol chaos. Nu heb ik het gedoe wel nog uit kunnen spreken met mijn leidinggevende, maar dat neemt eigenlijk niet weg dat het me echt pijn heeft gedaan en het mij opnieuw een flinke klap heeft bezorgd. Dat in combinatie met een week vol gekkenwerk, ik heb echt de streep van mijn emmer weer bereikt! Gelukkig eindig ik september wel weer met goud. Een gezellig middagje met mam naar Duitsland, maar daarover vertel ik jullie volgende week wel weer meer.

We gaan gewoon schuiven

Van de plannen die ik vorige maand had heb ik niet heel veel waar kunnen maken. Ik heb mijn best gedaan en ga ook op die voet verder! De plannen waar ik nog niet aan toe ben gekomen schuiven gewoon door naar oktober! Dus voor volgende maand heb ik het voornemen om meer actief te zijn op social media, filmpjes te gaan delen en ik wil graag die minimaal 4 artikelen per week waar maken. Als er niks geks gebeurd moet dat toch wel lukken!

Op naar oktober

oktober

Ik kan me nog herinneren dat ik vorig jaar zo uit keek naar oktober. Het was de maand dat ik mijn laatste dag maakte bij het transportbedrijf waar ik toen werkte. Ik ging voor het eerst in mijn leven vliegen, wat achteraf dan niet zo heel eng was en Olaf werd 1. Het moment dat ik eindelijk de 4 in 1 fiets mocht geven die ik al maanden voor ogen had. Top maand!

De plannen voor oktober 2019

Gran Canaria

En eigenlijk heb ik nu ook weer enorm veel zin in oktober! Ergens in oktober beland ik als alles goed is weer met mijn bikini in de zon aan een fijn zwembad op Gran Canaria. Iedere dag ergens anders eten, soms een lekkere pina colada als cocktail of smoothie. Heerlijk! Enige nadeel.. geen Jewel.. Maar goed, die gaat een fijne week in België hebben. En daar komt ze zeker niks tekort.

oktober

En het allerbelangrijkste kleine mannetje in mijn leven, Olaf, wordt 2! 2! Hoe dan?! De tijd is zo snel gegaan. Opnieuw heb ik zijn cadeautjes klaar liggen en ik kan haast niet wachten om ze te geven. Ik ben zo benieuwd naar wat hij er van vind!

Meer schrijven met gevoel

oktober

Wat ik trouwens ook heel leuk vind aan oktober, maar waar ik eigenlijk al iets eerder aan begonnen ben is meer gevoel in mijn teksten. Ik had het er met mijn bedrijfsadviseuse a.k.a. mama over met betrekking tot mijn artikelen en social media posts. Ik schrijf op mijn best als ik schrijf met mijn gevoel en dit ook uit. Wanneer ik heel productief schrijf komt er wel wat uit, maar het zal niet die klank hebben die sommige artikelen hier op Bij Zus hebben. Niet dat “op de thee” gevoel, maar een tijdschrift bij de thee. En soms is dat prima, maar eigenlijk moet dat niet mijn streven zijn. Mijn slogan is “Bij Zus op de thee” en dat wil ik nog veel meer uit gaan dragen. Daar ga ik dus ook mijn focus op leggen! In zowel geschrift als beeld en geluid.

En verder ga ik mijzelf geen verplichtingen opleggen voor deze maand. Mijn overgebleven doelen voor afgelopen maand schuiven mee en ik ga mijn hart meer laten spreken. Oktober, wees een beetje lief voor mij, dan ben ik ook lief voor jou! Heb jij nog doelen/plannen voor oktober?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    oktober 1, 2019 / 5:55 pm

    leuk geschreven, Kelly! En ook heel leuke foto’s! Er staat toch weer van alles te gebeuren, waar je van gaat genieten! En morgen moet het weer beter zijn, als je weer moet werken. Een fijne avond en groetjes van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: