2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Week 34: other week other story

week

Other week, another story, dat is eigenlijk wel hoe afgelopen week was. Een goede week op het werk, een gezellige vrijdagavond, Kenneth’s verjaardag en een volle zondag. I take you with me !

Een nieuwe week!

Een goede werkweek. Echt waar, vraag me niet hoe, maar het was een week die ik graag vaker zou hebben. Het werk dat ik heb overgenomen liep goed, natuurlijk met uitdagingen, maar hey het lukte! 

Na het werk beleefde ik ook weer allerlei avonturen. Zo hadden we een avond de vrachtwagen op de oprit staan en zat ik gezellig in Roermond met aardbeienvlaai. Ging ik een keer op jacht naar toetjes, maar kwam ik met veel meer onnodige dingen thuis. Haalde ik een cadeaubon bij de wok om de hoek en vond ik dat een goede reden voor een loempia speciaal. En ik kwam maar liefst 2 keer toe aan het bloggen. What a happening!

Vrijdagavond bleef ik gezellig macaroni eten in Roermond. Want papa was naar voetbal en ik zou anders lang alleen thuis zijn. Dus waarom niet! Na het eten gingen mama en ik nog op pad. Eerst mijn auto halfvol tanken en daarna winkelen bij de Intertoys. Ik wilde namelijk een kleinigheidje voor vrienden van ons halen en ik wilde iets van speelgoed voor Olaf. Iets kleins wat ik goed op kan bergen en kan pakken als hij op bezoek is. We scoorden nog king fusions bij de Burger King en die aten we met Jill thuis op. We keken The Voice Senior, een leuk programma, ik bestelde nog een cadeau voor Kenneth en voor de rest was het gewoon gezellig.

Kenneth’s verjaardag vieren

Zaterdag vierden we Kenneth zijn verjaardag! Aankomende woensdag is hij echt jarig, maar dan kunnen we het niet vieren met de familie. Dus dat deden we zaterdag. ’s Ochtends was ik in charge of het huishouden en de vlaai halen. Want bij ons kregen we kermismunten bij de vlaai en die wilde ik graag hebben voor de carrousel voor Olaf volgende week. Daarna ruimde ik op en ondertussen kwam Kenneth terug van de fysiotherapie en de grote boodschappen. Tijd voor ontbijt! Daarna was het wachten op de postbezorger, die kwam de kleine jukebox brengen die ik Kenneth voor zijn verjaardag had gekocht.

Nadat hij blij zijn pakketje had uitgepakt en had uitgeprobeerd haalden we nog wat kleine dingen bij de Lidl. We ruimden samen nog verder op en toen was het tijd voor even pauze. En toen kwam opa al voorbij rijden en druppelde het bezoek binnen! Het werd een hele gezellige middag. Aan het begin van de avond maakten we broodjes kroket en frikadel. Ook heel geslaagd. En zo ging de avond nog door tot een uurtje of 10. Toen iedereen naar huis deden wij nog de afwas. Ongelooflijk, dat hadden we nog nooit eerder gedaan. En toen was de dag om!

Brainstormen, bezoekjes en wokken

Zondag begon voor mij vroeg. Rond 8 uur was ik wakker! Ideaal, want zo was ik ook wat vroeger in de winkel voor de weekboodschappen. Daarna ruimde ik nog een paar kleine dingen op en stofzuigde ik even de benedenverdieping. Toen was het tijd voor brunch. Een stuk stokbrood met tonijn en komkommer en een stuk met hagelslag. Een chocolade croissantje en een verse jus. Het perfecte begin van de zondag. We keken samen ondertussen een aflevering van Glitch. Een serie waar we graag naar kijken. En ik was aan het brainstormen voor Bij Zus.

’s Middags gingen we even naar Roermond. We hielpen Ger en José met wat technische dingetjes en we keken een stukje Formule 1 bij mijn ouders. Ik had nog een leuk onderonsje met Mambo, hoewel ze daar zelf niet zo blij mee was. Dat straalt ze gewoon uit op de foto haha. Rond 4 uur gingen we weer weg, want we hadden om 5 uur afgesproken te gaan wokken met Sjors en Sandra. Daar nam ik het kleinigheidje voor mee bij de Intertoys. Daar waren ze gelukkig blij mee. Het eten was weer erg lekker en de gezelligheid was ook geslaagd.

Na het eten liepen Kenneth en ik weer naar huis, waar ik nog even kon brainstormen, voor ik de boterhammen mocht smeren en het weer bedtijd was!

Another week, another story, maar het was een fijne week. Hoe was jouw week?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Ger
  augustus 27, 2018 / 10:46 pm

  een lekker en perfect weekend dus.

 2. Tante Chris
  augustus 28, 2018 / 10:58 am

  zo te lezen een geslaagde week en een leuke verjaardag voor Kenneth Fijne week verder knuf en kus

 3. oma
  augustus 28, 2018 / 12:00 pm

  leuk om te lezen, je hebt je rust weer terug, Kelly. En alles loopt wat gezelliger. Toch een heel bekend fenomeen. Ga zo door en een fijne dag verder, liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: