2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Een oud concept omgedraaid in een nieuw jasje

omgedraaid

Zo het is een feit, ik heb een nieuw concept bedacht en dat gaat vanaf vandaag in! Ik heb de boel gewoon lekker omgedraaid om tot een nieuw begin te komen. En ik moet zeggen, ik ben er nu al blij mee!

Omgedraaid

Voorheen konden jullie altijd ’s ochtends een “gewoon” artikel verwachten en ’s avonds een dagboekje. Helemaal prima! Maar dat dagboekje, daar kwam het soms niet van en dat was best jammer. Het is eigenlijk het soort artikel dat het meest wordt bekeken. Dus toen ik afgelopen week weer eens even over mijn voeten struikelde qua drukte en besloot het alleen bij de dagboekjes te houden kreeg een soort rust over me heen. De dagboekjes zijn er toch, ik bedoel ik maak iedere dag wel wat mee. Soms niet even spannend maar ik deel het wel!

En toen ging de Mozart in mijn hoofd spelen, het welbekende lampje begon te branden en de Minions in mijn hoofd begonnen spontaan te dansen. Het wordt gewoon omgedraaid! Het antwoord wat ik zocht lag al die tijd al voor me, maar ik zag het niet. Hoe lomp kun je wezen haha.

Wat nu dan Kelly?

Heel simpel! Het is de bedoeling dat iedere ochtend, dus voor 12 uur, een dagboekje van de dag ervoor online komt. Als schrijven in een dagboek zullen we maar zeggen. En daarnaast komt er dan ’s avonds een artikel online als ik iets heb om over te schrijven en waar ik dan ook mijn enthousiasme in kan stoppen. Waardoor er dus wel dagelijks gepost wordt, maar ook kwalitatieve extra artikelen.

Er is geen gevoel van verplichting meer! Want zoals ik al zei mijn dag is mijn verhaal! En daardoor is al het extra’s juist leuk, om te schrijven en hopelijk ook te lezen. De meeste mensen hebben tegenwoordig een YouTube kanaal waar ze dit doen, en ik doe het in de schrijfvorm en in een kortere periode. Want de overbrugging is maar een paar uur!

Ik heb er oprecht zin in, het is voor mij behapbaar en zo kan ik toch mijn ding blijven doen alleen dan omgedraaid. Hoe denken jullie over dit concept? 

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. Ger
  mei 29, 2017 / 8:45 pm

  Zeker niet verkeerd uitproberen dus

  • Ballontraebay
   mei 29, 2017 / 9:15 pm

   Zeker weten!

 2. Dorothé
  mei 29, 2017 / 8:57 pm

  Komt goed xx
  Strak plan

  • Ballontraebay
   mei 29, 2017 / 9:16 pm

   Ik denk het ook! xx

 3. oma
  mei 30, 2017 / 8:19 am

  beter Kelly en heel veel succes, niks moet, het mag! liefs oma xx

  • Ballontraebay
   mei 30, 2017 / 10:28 am

   Precies oma ! Liefs xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: