2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Uit de oude doos: “Locked love” tattoo

Uit de oude doos: “Locked love” tattoo

locked love
Het is alweer ruim 3 jaar geleden dat deze tattoo op mijn pols verscheen. En tot de dag van vandaag ben ik er mega trots op. Maar zo’n tattoo zet je meestal niet voor niets, vaak zit er een betekenis achter. Van een hele diepe gebeurtenis tot gewoon een mooi plaatje. Bij mij zit er ook een verhaal achter en aangezien jullie hem nog vaak terug gaan zien, wilde ik er graag wat over schrijven. Wat betekent mijn tattoo nou eigenlijk ?

Deze blogpost verscheen ook op The Dutch Notebook. Ik heb hem een beetje herschreven en nu dus hier geplaatst. Het is een belangrijk onderdeel, wat ook thuis hoort op Ballontraebay.

Mijn tattoo staat voor “Locked Love”. Lekker duidelijk Kelly, waarom Locked love dan ?

De betekenis

Locked love staat voor een periode, een periode waarin veel ups en downs zijn geweest en waarvan ik heel veel heb geleerd.Ik wil er niet te diep op ingaan, omdat ik niet precies weet wie dit leest.
 photo DSCN1668_zpss0299kim.png

Kenneth en ik zijn een jaartje als vrienden door het leven gegaan. Het was een keus die ik niet wilde maken, maar voor ons beide op dat moment beter was. Die periode was voor mij heel pijnlijk en verdrietig. Samen met een vriendin kwamen we op Locked Love. Je eerste liefde, waar je altijd nog gevoelens voor zult hebben. Ik was er namelijk volledig van overtuigd dat we nooit meer samen zouden komen, tenminste niet meer als een koppel. Mijn moeder vertelde me wat anders, maar dat geloofde ik toen niet.

De tattoo

Maar goed Locked Love stond als een slotje en een hartje in mijn What’s App status, en ik wilde al heel lang een tattoo. En toen ontstond het idee van het hartje met een slotje en 2 K’s. Ze zien eruit als X-jes maar dat is geen ramp. Ik en de mensen in mijn omgeving weten wel waar voor het staat. Dus na lang tekenen en brainstormen ging ik naar de tatoeëerder samen met Kenneth. Hij maakte de eindschets en dan zou ik hem kunnen laten zetten. Dus 31 augustus 2013 gingen we terug. En werd hij gezet.

 photo DSCN1671_zpsfisfce4q.png
En nu hoor ik mensen denken, er zit toch een risico aan je tattoo. In de zin van stel jullie gaan ooit een keer uit elkaar. Mijn antwoord alvast, nee, ik heb hem tenslotte ook laten zetten toen we vrienden waren. Het is een afsluiting van een periode en tegelijkertijd een opening naar een nieuwe periode. Daarbij ga ik er ook niet vanuit dat we uit elkaar gaan, we hebben al zoveel bergen en zeeën overwonnen, het volgende overleven we ook wel weer.

Hebben jullie ook een tattoo, en zit er dan ook een verhaal achter ? Of willen jullie er nog een of juist geen ? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!

Volg:

4 Reacties

  1. Dorothé
    maart 2, 2017 / 6:51 am

    Moeders toch hèxxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: