2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Oudejaarsdag 2017, hoe was het en hoe gaat het zijn?

hoe

2017 is na vandaag voorbij, tijd voor een nieuw jaar! Hoe afgelopen jaar was laat ik je in dit artikel nog even in vogelvlucht zien, maar ook mijn idee van hoe 2018 eruit gaat zien deel ik met je!

hoe

2017, hoe was het?

School

Wat was 2017 een enorme rollercoaster, dat is een ding wat zeker is. Zo begon ik het jaar in een stageperiode. Een enorm drama, dat was het. Wat was ik blij toen ik de denkbeeldige middelvinger kon opsteken en riep “Ik heb het overleefd!”. Dat jaar kon ik ook zonder problemen afronden en dat was maar goed ook. Er volgde een proces om weer de liefde voor transport terug te vinden. Gelukkig vond ik het weer en kreeg ik veel steun van iedereen om me heen. Zelfs school was geschrokken en deed er alles aan om me weer lekker in me vel te doen zitten. Het 3e leerjaar haalde ik en ik mocht door naar leerjaar 4. Een jaar dat vanaf het begin heel veel drukte gaf. Maar er was natuurlijk veel meer!

Babynieuws en afscheid

tante

Zo kregen we in maart te horen dat Mandy en Jordy in verwachting waren en dat mochten we met Pasen eindelijk delen! 9 maanden lang wachten op die kleine smurf, jeetje wat duurde dat lang. Gelukkig onderbrak ons nichtje Raychel even de babystilte en kon ik alvast oefenen met vasthouden. In oktober was het dan ein-de-lijk zover! Olaf werd geboren, een dag die in mijn geheugen staat gegrift.

Bijou

Maar ook nam ik afscheid van dierbare dieren. Zo moesten we Marilyn in januari laten gaan, in maart Bijou, in augustus Pascal en in december Sjonnie. Een reeks van dieren die een plekje in mijn hart hebben en waardoor er ook weer een klein scheurtje kwam.

Bij Zus

In 2017 begon ik aan Bij Zus! Een spannende verandering, omdat iedereen gewend was aan Ballontraebay. Maar het voelde beter en dat doet het nog steeds. Het is mijn plek, mijn thuis, waar je op de koffie komt. En wat ook 100x beter is bij het logo. Gemiddeld genomen heb ik afgelopen jaar 5000 mensen mogen amuseren met mijn verhalen. En dan gloei je van trots kan ik je vertellen. Het is niet veel in vergelijking met de grootte, maar als kleintje heb ik dat dan wel mooi mogen bereiken.

Wat ik trouwens ook niet mag vergeten is het feit dat ik de 365 plates challenge afsloot. Het lukte me om bijna iedere dag een bord met avondeten online te plaatsen. Een pittige klus die ik met veel plezier heb geklaard. Het is een dagboek geworden van verhalen die ik misschien nog wel eens in een boekje ga gieten.

Engeland

Ook gingen we weer naar Engeland! Voor het 3e jaar op rij volgens mij. En ik heb er weer van genoten. Het mooiste land wat er is. Daar ben ik heilig van overtuigd, ook al weet ik ook niet beter haha. Het was ook voor het eerst dat ik heimwee had! Maar goed, een week na de geboorte van je neefje is ook wel wat vroeg voor iemand die heel gehecht is aan haar familie.

Het was me het jaar wel.. 2017.. Mocht je nu alles terug willen lezen, dan kan dat door op deze link te klikken. Een leuke bezigheid als je nog een paar uur moet aftellen 😉

Hoe gaat 2018 eruit zien?

Bijzondere momenten

2018 wordt een heel bijzonder jaar. Kenneth begint vanaf 2 januari bij een nieuwe baas. 3 januari ga ik iets doen waar ik nu al 2 jaar van droom en 5 februari ga ik van start als stagiaire. Hele spannende dingen! En daarnaast gaan we beginnen aan het allerlaatste stukje van de opleiding. De bedoeling is dat ik mijn diploma in ontvangst ga nemen. Ook ga ik weer verder met werken aan mijn dromen die ik op mijn dromenbord heb gezet.

Werken aan doelen op dromenbord

dromenbord

Ik heb al een aantal dingen in werking gezet en daar gaat het om! Zo heb ik Mandy gevraagd mijn nieuwe tatoeage te ontwerpen. Ben ik heel druk bezig met Bij Zus en is mijn kantoor veranderen ook al stukje bij beetje aan het gebeuren. Ook ben ik druk bezig met mijn mindset. Daarnaast staat er rechtsonder een plaatje van London. De plannen om weer richting die omgeving te gaan zijn er ook.

Mijn allerbeste vriendinnetje

Hetgeen waar ik enorm tegen op zie in 2018 weet ik ook al. Ergens in 2018 moet ik Jive laten gaan. Wanneer dat is weet niemand en dat is misschien maar goed ook. Het is een feit dat ze heel ziek is en dat ze echt op karakter nog leeft. Als je haar ziet zou je niet zeggen dat ze doodziek is, dat zie je pas als je het gezwel ziet. Het is héél akelig om te weten dat je maatje er straks niet meer is. Ze is mijn allerbeste vriendinnetje al 10 jaar lang en staat bij me door heel dik en door heel dun. Zoiets wil je niet kwijt.

2018 belooft dus een jaar te worden met hoge toppen en diepe dalen. Het komt goed, daar vertrouw ik op. We nemen het dag voor dag en doel voor doel. Dan komen we er wel! Hoe was jouw 2017 en waar kijk je naar uit in 2018?

Volg je me al via Facebook, Instagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    december 31, 2017 / 8:54 am

    mooi geschreven Kelly, ik blijf in ieder geval jouw berichtjes lezen. Wij moeten tevreden zijn met hetgeen 2017 ons bracht. Iedereen kent toppen en dalen, zolang we het maar kunnen overzien en soms een plekje geven. Wij hopen op een gezond en vredig jaar voor iedereen. Voor jullie een mooi afscheid van 2017 en een heel mooie start van 2018! Groetjes opa en oma xxxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: