2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Oudjaarsavond, gelukkig 2020 en nieuwe wensen!

2020

Laat ik beginnen met het belangrijkste: Gelukkig nieuwjaar! En de allerbeste wensen voor 2020! Na een heel gezellig oud op nieuw wil ik mijn wensen voor jullie ook nog even uit schrijven en om maar gelijk met deur in huis te vallen deel ik ook mijn moodboard voor 2020.

Een mooi oud op nieuw

2020

Het is woensdag 1 januari, in feite gewoon weer een nieuwe dag van een nieuwe maand. Maar wel de dag die we knallend hebben ingeluid met mijn ouders, zusjes, schoonbroers en neefje Olaf. Een geweldig gezellige avond die voorbij vloog! Al vroeg in de avond begonnen de heren en Mandy en Jill met het afsteken van wat vuurwerk, dan had Olaf tenminste ook wat gezien. Jewel maakte het duidelijk niet veel uit, maar besloot ook naar buiten te kijken. En zo keken we samen naar het vuurwerk! Of zoals Olaf het zei; “Vuurwerken!”. Een combinatie van vuurwerk en kijken, ik keur hem helemaal goed haha. Hij vond het prachtig! Maar toen het nieuwe er vanaf was ging hij ook weer fijn verder met zijn trein en autootjes.

Toen de klok 12 uur sloeg en we elkaar een gelukkig nieuwjaar hadden gewenst gingen de heren gauw naar buiten om de rest van het vuurwerk af te steken. Het werd een prachtige show! En Jewel gaf eigenlijk geen kik, alleen een beetje hijgen, dus we keken samen met Olaf door het raam naar buiten. Dat ging goed. We zagen de brandweer ook nog voorbij komen, omdat de kledingcontainer vlakbij in brand stond. Waarschijnlijk hadden daar jonge jongens vuurwerk ingegooid. Dus we hebben nog wat actie mogen zien. En ondertussen viel Olaf nog in mijn armen in slaap. De start van 2020 was super en ik hoop dat we op deze tour richting 2021 gaan!

De allerbeste wensen voor 2020

Na zo’n gezellige avond wil ik jullie natuurlijk ook nog mijn wensen geven. Ik hoop dat je oud op nieuw hebt mogen vieren zoals je dat het liefst doet of dat je er toch op de een of andere manier iets moois van hebt kunnen maken.

2020

Voor 2020 wens ik je een heel liefdevol jaar met de mensen die je lief hebt, maar ook voor jezelf. Je bent goed zoals je bent! Ik wens je een jaar in goede gezondheid, inmiddels weten we allemaal wel dat het niet vanzelfsprekend is. Dus ik hoop dat je je zowel geestelijk en lichamelijk lekker voelt en dat als het nu nog niet zo is het wel dit jaar gaat komen. Ik wens je heel veel plezier en geluk! Het zijn de dingen die ervoor zorgen dat het leven mooi is. Maar ook de dingen die ervoor zorgen dat wanneer je een drempel over moet of even door een dal gaat je eruit komt of overheen gaat. En bovenal hoop ik met heel mijn hart dat je wensen voor dit jaar uit gaan komen! Go for it!

Mijn moodboard voor 2020

Afgelopen zaterdag maakte ik een woordweb met alles waar ik mij op wil focussen in 2020. Ik zocht er de plaatjes bij en vanmorgen ging ik aan de slag met mijn nieuwe moodboard! Iets wat ik sinds vorig jaar best spannend vind, want soms komen de dingen uit, maar niet op de manier die je zelf voor ogen had. Gelukkig weet ik nu dat dit niet het einde betekent, want ook dan komt het goed!

2020

Alles is familie

Eigenlijk heeft de grootste wens die ik heb te maken met mijn familie. In de loop van het afgelopen jaar heeft het zo’n gezellige vorm aangenomen en ik hoop dat die vorm zo blijft. Een team, een taak, een voor allen, allen voor een. Met humor, spontaniteit, gezelligheid en liefde. Papa en mama verrassen met leuke uitjes, met z’n allen de hort op en als het een keer los van elkaar is, ook geen probleem! Dat het zo fijn mag blijven als dat het is, dan ben ik onwijs dankbaar.

Planning and control

Verder wil ik heel graag mijn planning onder controle krijgen. Iets meer zelfdiscipline zou mooi zijn. Dat ik bereik wat ik wil bereiken en dat wanneer ik mij iets voorneem dit ook volhoud. En dat linkt weer mooi naar het feit dat ik graag iedere dag iets zou willen noteren over de dag. Of ik dit in de vorm wil doen van 3 mooie dingen van de dag, of iedere dag iets anders, ik weet het niet. Ik heb vandaag nog om er over te dubben zullen we maar zeggen!

Het spaarpotje

In het midden staat een spaarpotje. Voor mij een heel belangrijk potje dit jaar. Hij verwijst namelijk ook naar de euroneurose waar ik graag vanaf wil. Door overzicht te gaan creëren denk ik hier wel van af te kunnen komen. En nouja, we willen allemaal graag sparen en dat het financieel goed verloopt. Ik wil er eigenlijk niet teveel woorden aan vuil maken, want dat is niet nodig, maar er een geheim van maken is ook overbodig.

Fotografie

Dit jaar wil ik een groot gedeelte van mijn focus hier op leggen. Mooie foto’s en herinneringen maken en vastleggen. Maar ook zelf wat meer voor de camera durven te staan! Ik hoop toch eigenlijk enorm op die ene leuke foto voor de Eiffel toren, met mijn baretje op een macaron eten en een diepzinnige foto van mij met een beker van de Starbucks. Wat weer goed combineert met het feit dat ik mijn focus dit jaar meer op Instagram/Facebook wil leggen. Bloggen is mijn nummer 1, hier kan ik ook veel meer woorden kwijt, maar door mijn focus te leggen op Instagram/Facebook hoop ik ook mijn bereik te vergroten. Ik moet alleen nog even een goed plan verzinnen, tallozen boeken lezen en misschien nog een cursus volgen.

De andere belangrijke dingen

De quotes op mijn moodboard spreken eigenlijk voor zichzelf. Mezelf zijn, positief denken en ook genieten van alle andere dingen buiten mijn doelen. Ik hoop dat ik dit jaar een peertje op mijn pols kan laten zetten, want die wens is er al heel lang. En ik wil de make-up hobby die na mijn verjaardag weer is aangewakkerd volhouden. En er verder mee oefenen!

Maar boven alles hoop ik gewoon echt te kunnen genieten van 2020! En ik hoop dat jij dat ook doet! En ik zou zeggen, probeer het ook eens, zo’n moodboard. Het is een hele leuke klus om te maken en je zal je verbazen wat voor een effect het heeft. Ik wens je nog een mooie avond!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  januari 1, 2020 / 6:15 pm

  Mooi geschreven Kelly
  Mooie ideeën en er lekker mee bezig zijn. Super en een grote familie vol gezelligheid en harmonie.
  Toppy xxxxx

 2. oma
  januari 1, 2020 / 6:42 pm

  Leuk om te lezen, Kelly. Succes met al je voornemens, die gaan lukken! Nogmaals de beste wensen voor 2020. Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: