2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

OWNOH #7 Help mijn vriendin is klusser

klusser

Onderweg naar ons eigen huisje hebben we de nodige hobbels gehad. Maar ook heb ik veel geleerd. Heel veel zelfs, niet alleen zelfstandig zijn en verantwoordelijkheid, maar ook klussen! Jawel, help mijn vriendin is klusser is hier geen verkeerde benaming!

klusser

Disclaimer: Deze stond al op de site, maar er ging zoals ik al vertelde op Facebook wat mis.. Vandaar dat ik hem gewoon nu weer deel! Het laatste deel van de serie “Onderweg naar ons huisje!”, over een maandje kan ik waarschijnlijk de voor en na resultaten gaan laten zien. Keep you posted!

De vaste lezers weten dat Kenneth vrachtwagen chauffeur is en lange dagen maakt. Dat wil zeggen tussen 4 en 5 weg en rond een uur of 7/8 thuis. Een klein groot nadeel als je een huis koopt. Als je het alleen doet ben je afhankelijk van anderen of spaar je wat langer en huur je mensen in. Maar aangezien ik ook in beeld ben,  en dit huis in de praktijk ook van mij is, ging ik ermee aan de slag! En in de weekenden en de vakantie samen.

Laat ik hier wel een gigantische kanttekening bij maken, we hebben namelijk zoveel hulp gehad, dat hou je eigenlijk niet voor mogelijk! Vrienden, familie, iedereen stak ons een handje toe. Geweldig !! Maar ook zij hebben niet alle tijd, en ook hun eigen dingen, dus ging ik zelf ook aan de slag. Afbreken, bellen, te woord staan, regelen, spullen kopen, poetsen, zagen, boren, you name it, i did it. Nouja niet alles hoor haha.

Ikea tv meubels zet ik zo in elkaar. Kapstok ? Geen enkel probleem! Op jacht naar een goede elektromonteur, loodgieter, stukadoor etc .? Ik kan je van alles aanbevelen en afraden. Plinten plaatsen? Ik kan je vertellen wat wel en niet werkt. Badkamermeubels ? Appeltje eitje! Televisie? Altijd eerst open maken in de winkel! Texen ? Geen enkel probleem, zelfs niet het plafond. Structuurverf lukt ook prima. En zo kan ik deze lijst verder aanvullen, maar daar begin ik niet aan, want alles gaat niet zonder slag of stoot!

Klussen is leuk, ik wist ook niet dat ik het in me had. Maar klussen is alleen leuk bij anderen! Zodra het om jezelf gaat wordt het een lastiger verhaal. Het geeft positieve en negatieve energie, negatief kost energie maar ook positieve energie kost energie. Dus het maakt je goed moe hoor! Zeker als de plint niet tegen de holle muur past, je strepen achterlaat met texen en het 2 keer moet doen, structuurverf je complete T-shirt en bril vergald, dit niet goed is, dat niet goed is en ga zo maar door! Het heeft me nu ik er op terug kijk wel ontzettend veel mooie herinneringen gegeven. En het is ook ons thuis geworden en dat is goud waard!

Maar mocht je op zoek zijn naar iemand die je kan helpen met klussen ? Laat het me dan weten, dan verstop ik mij snel! Er moet nog genoeg in ons huis gebeuren, maar dat komt in de loop van de komende maanden. Ik ga genieten, ademhalen, koken, poetsen, en verf afkrabben!

xxxkelly.png

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  januari 8, 2017 / 11:58 am

  leuk geschreven Kelly! Nu is alles je brein weer gepasseerd, al bij al toch goed gewerkt! xx

  • Ballontraebay
   januari 8, 2017 / 2:34 pm

   Dank u wel oma ! Het was een hele rit, maar het is geslaagd! Xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: