20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

OWNOH Hiep hoera, we wonen 1 jaar samen!

OWNOH

Het is 4 september, de dag dat wij een jaar geleden gingen samenwonen ! Na een periode van 2 maanden klussen was het dan eindelijk zover. Een roerige periode gingen we tegen moet en inmiddels zijn we 1 jaar verder! Tijd voor de een na laatste OWNOH update..

1 jaar geleden

Ik lieg een klein beetje, want eigenlijk verhuisde we op 3 september, maar goed ik bombardeerde de 4e tot onze eerste dag. Die het eigenlijk ook was. Precies 2 maanden nadat we de sleutel kregen konden we gaan verhuizen. En man oh man, wat hebben we een hulp gehad om dat te kunnen realiseren. Het was heftig, tenminste zo staat het nu nog in mijn geheugen vast. Ik koos voor 4 september omdat het dan precies 2 maanden later was, en het was kermis zondag. Dat vond ik een mooie herinnering.

Het afgelopen jaar

kantoorvolk

We hadden best wel een roerig begin, tenminste ik had een roerig begin. Kenneth was naar mijn idee binnen no time eigenlijk gewend en had bijna nergens last van. Ik daarentegen wel! ’s Ochtends had ik enorme heimwee en dan kwam ook nog het feit dat ik naar stage moest. Een periode van 6 maanden waar ik me onwijs beroerd heb gevoeld. En dat had natuurlijk ook zijn weergave op Kenneth en mij. Tenslotte was hij degene die nu het dichtst bij me stond, en ook hij merkte dat het niet lekker ging.

Toen die nare periode voorbij was ging het steeds beter, tuurlijk met vlagen dat het even niet zo lekker ging maar hey dat heeft iedereen. Ook had ik bij vlagen heimwee en wenste ik soms toch weer even klein te zijn. Tenslotte had ik toen minder zorgen en verantwoordelijkheden. Maar je went, en soms denk je wel eens “was ik maar”, maar het is niet zo! Iedere leeftijd en iedere periode heeft zijn charmes ! Dus nu moet ik net zo goed genieten, net als dat ik dat deed toen ik klein was.

Want uiteraard voel je je ook onwijs trots iedere dag. Je leeft in een huisje dat je samen hebt opgebouwd, je deelt hem zelf in, je bepaalt zelf wat je kookt en ga zo maar door. Ik heb er in ieder geval geen spijt van en ben blij dat ik nu niet meer mezelf af te vragen of ik Kenneth nog zou zien en ik niet meer in het donker naar huis hoef te lopen. Natuurlijk had dat ook wat, als je bij elkaar was nam je ook de tijd voor elkaar. Dat gebeurt nu eigenlijk niet meer, daarvoor zie je elkaar ook iedere dag dus het is oké !

En nu

De voorkant!

En nu zijn we een jaar verder !  We zijn nog niet klaar met verbouwen, maar dat geeft niks. Dit jaar hebben we de tuin gedaan en zijn we qua meubilair en indeling alweer van alles aan het  veranderen. Heel leuk om te doen! Vooral in huis vind ik erg leuk om te doen, maar nu buiten klaar is vind ik ook dat leuk om te onderhouden. Tussen Kenneth en mij loopt het ook lekker, we doen ieder ons ding en we doen samen onze dingen. Gewoon zoals het hoort, en daar hoort een lach en soms een traan bij. Op naar nog heel veel jaren samen in dit huisje !

 

De laatste OWNOH zal binnenkort ook verschijnen, dan neem ik jullie mee door ons huis! Hoe hebben jullie het eerste jaar samenwonen ervaren of denken jullie dat samenwonen zal zijn?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

5 Reacties

 1. Ger van Zantvoort
  september 4, 2017 / 4:50 pm

  Proficiat met jullie 1 jarig samen wonen en nog vele jaren van geluk toegewenst in jullie huisje.
  En fijn dat alles goed gaat en overal is wel eens een beetje onenigheid dus heel veel geluk en liefde.
  Groetjes.

 2. José
  september 4, 2017 / 5:01 pm

  Proficiat! Niet te geloven zit ik al een jaar elke avond alleen. Dat was ook enorm wennen dat Kenneth niet naar huis kwam eten. Maar alles went ook dat. Heel veel geluk samen.

 3. Roos Smeets
  september 4, 2017 / 5:28 pm

  TOP dat alles nu zijn gangetje gaat. Geniet van jullie samenzijn. Je moet maar denken “alle begin is moeilijk, is wennen”. En straks… weer een hiep, hiep, hoeraaaaaa .

 4. oma
  september 4, 2017 / 5:37 pm

  De tijd gaat snel en voor je het weet zijn we weer een jaar verder. Daarom is het ook mooi om te lezen, dat jullie ook genieten van de leuke dingen, die jullie tegenkomen. 50 Jaar geleden was “samenwonen” er niet bij. Als het eens gebeurde, dan werd dat “hokken” genoemd. Dat voelde niet goed.. Zo is er enorm veel veranderd. Alle goeds voor jullie, nu en in de toekomst! Groetjes oma xx

 5. Dorothé
  september 4, 2017 / 7:39 pm

  Wat is de tijd gevlogen en wat is er veel gebeurd. Vorig jaar waren die huis-zoek-en-koop maandjes en het opknappen erbij een rollercoaster. Zo veel kwam er op je af. ls je terug kijkt zie je zoveel overwonnen hobbels en n hele sterke meid die haar mannetje stond èn staat. Zelfstandig en wetend wat ze wil. Met een leuke relatie in een heel mooi huis. Allemaal dingen om trots op te zijn en nieuwsgierig naar de toekomst. Super!
  Xxx
  #proudmama

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: