2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Inspiratie om mijn kantoor te veranderen

kantoor

Een van de dingen waar ik me enorm op verheug is het veranderen van mijn kantoor. En daarvoor ging ik weer scrollen op Pinterest. Ik kwam te leuke dingen tegen en die wil ik graag met je delen.

De uitdagingen 

Mijn kantoor heeft al regelmatig een update gehad. Van een gewoon bureau naar een hoekbureau naar weer een gewoon bureau. Een nieuwe kast erin, een plank aan de muur en een fotomuur. Het is allemaal al voorbij gekomen, maar nog is het niet wat ik wil. Met het oog op dat ik daar veel uurtjes door ga brengen ging ik weer eens scrollen op mijn favoriete inspiratieplek van het internet: Pinterest!

kantoor

Wat ik graag wil is een bureau in de buurt van ons raam. En laat deze nou net op een vervelende locatie in een hoek zitten met de draairichting naar de ruimte toe. Dus daar moet eigenlijk wat op verzonnen worden. Maar lang leven de ideeën die ervoor zorgen dat je het misschien toch iets anders wil. 

Op Pinterest ben ik honderden ideeën tegengekomen voor op je kantoor. Een mooie wand, zo’n hip bureau met een kast en een schraag. Ik vind het allemaal even tof. Ook de bureau’s in een kast vind ik heel tof. Wij hebben ook zo’n kast, maar die zit bij het raam. Wil ik dus de raam open maken zal ik wat anders moeten verzinnen om aan te gaan zitten. Maar toch lijkt het me heel gezellig om in die kast mijn bureau te maken. Dat zou daarnaast ook een hoop ruimte schelen! En zo blijf je maar bezig met brainstormen. 

Wat ik vond voor op kantoor?

Ik denk dat het uiteindelijk een bureau wordt dat ik later na nog kan aanpassen. Een met een ladekast om spulletjes in te stoppen en een schraag voor het industriële en creatieve lookje. Met daarbij een fijne bureaustoel, het liefst een met wieltjes en een gezellig kleedje erin. Dat lijkt me leuk!

Dan houdt ik een lege wand over waar ik eventueel nog een ladekast tegen aan kan zetten. Of zo’n leuke vakkenkast van de Ikea waar je allerlei dingen in kan showen. Ook die vind ik heel tof. En eventueel kan ik daar in de toekomst het bureau tegen aanschuiven voor een andere uitstraling. Want ik houdt van schuiven met meubels.. Dat heb ik denk ik van mama geerfd. En naar mijn idee maakt het het nieuw en dat maakt het weer leuk om er te zitten!

De fotowand wil ik graag houden. Misschien dat ik hem update met wat extra dingen of wat aanpassingen. Dat lijkt me leuk. Maar zo’n muur vind ik wel erg gezellig.

En zo blijf je eigenlijk een beetje bezig. Ik verheug me op het moment dat ik de mogelijkheid heb er wat aan te gaan doen. Misschien al in een weekend en anders wanneer ik verder ga met Bij Zus. Schuif jij graag met meubels?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  oktober 17, 2018 / 10:16 pm

  Schuiven met meubels? Jaaa interne verhuizingen hè.
  We zijn zo vaak verhuist maar dat hield op een gegeven moment op. Toen bleef ik in huis schuiven
  Altijd leuk. Nieuw inteeieur xxx

 2. oma
  oktober 18, 2018 / 8:09 am

  Eerst moet ik even lachen over wat mam schrijft, dat is helemaal waar. Gelukkig dat ze nu een stekje hebben, waar het heel mooi wonen is en de kamer groot (nog te klein) is, waar met de meubels gesjouwd kan worden. Maar nu is er ruimte voor Olaf, super. Misschien ben jij wat honkvaster?? Denk eerst maar aan alle voor- en nadelen voordat jij je kantoortje indeelt. Als je veel gaat schrijven, heb je evengoed ruimte nodig, ook op het bureau en daglicht is ook belangrijk enz., maar dat weet je zelf ook.
  Leuk om alvast over na te denken. Fijne dag Kelly, groetjes oma xx. Leef je leven!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: