2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Plog -Mega trucksfestijn 2016

Mega Trucksfestijn

Afgelopen zaterdag waren we op het Mega Trucksfestijn 2016 in de Brabanthallen. Een event waar ik nu zelf 4 keer naar toe ben geweest. Dit jaar was het voor het eerst onder deze naam. En mega was het zeker ! Ik vond het geweldig en neem je dan ook graag mee door wat foto’s van die dag..
De dag begon niet al te vroeg, we vertrokken rond 10 uur richting Den Bosch. Bij Veghel pikten we een kameraad/collega van Kenneth op en reden we dan naar de hallen toe. Eenmaal daar was de ingang al vol gestald met wagens. Normaal is dat al overweldigend, maar dit keer stond het net zo vol als in een gewone hal, gaaf!

De indeling was veranderd, dus dat maakte het extra leuk. Als eerste namen we een kijkje bij de modeltrucks. Ik vind het zelf onwijs gaaf, jammer dat ze zo prijzig zijn. Deze truck was trouwens mijn favoriet, niet gek met Coca Cola 🙂 Om je een idee te geven, ken je dit filmpje hieronder ? Dat lijkt me leuk voor later!

Daarnaast kwamen we nog een mooie Amerikaanse wagen tegen van een Maastrichtenaar. Hij liep erbij als een indiaan, maar ik ben vergeten of dit nou echt of nep was.

En daarnaast kwamen we nog onwijs mooie Scania’s tegen. Mijn favoriete merk wagen door de vormgeving. Maar daarnaast vind ik de DAF’s ook niet verkeerd. De paars/roze Volvo vond ik ook erg mooi. Maar het mooist van deze vond ik de afbeelding van de hond. Die deed me denken aan Jive, de Ballontraebay!  

En mijn favoriet van de dag was toch echt wel de Scania met Pink op zowel de zijkanten als de achterkant. En haar logo in de wagen. Als ik ooit zo een wagen kan laten maken, dan zei ik geen nee!
Daarna gingen we nog uiteten met mijn schoonouders waarbij ze deze foto van ons maakte, ik vind hem wel schattig eigenlijk. En het eten kun je natuurlijk in de 365 plates Weekend zien.

Het was een fijne dag, heel vermoeiend, maar ook weer gaaf om bij te zijn! Tot volgend jaar Mega Trucksfestijn! Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar het volgende.. Als jullie in het bezit waren van een vrachtwagen, wat zouden jullie er op laten spuiten ? Alleen kleur of ook iets als P!nk ?

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: