2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Plog Megatrucksfestival 2018

megatrucksfestival 2018

Zondag, 16 december was het weer tijd voor ons jaarlijks uitje naar Den Bosch. Het megatrucksfestival 2018 vond namelijk weer plaats in de Brabanthallen. Een evenement met veel prachtige wagens. En daarna vierden we de overwinning van Fortuna en mama’s verjaardag.

Op naar Megatrucksfestival 2018

De wekker ging weer op tijd. Vlug aankleden en even ontbijten. Ondertussen begon ik aan Bij Zus on the road, zodat deze online kon. Maar aangezien er toch wel wat tijd in gaat zitten maakte ik het in de auto en bij Ger en José af. Rond half 11 begonnen we dan aan ons ritje naar Den Bosch binnendoor. Bij Veghel pikte we Theo en Stefano op, want die gingen ook mee en toen door naar de Brabanthallen.

Eenmaal daar was het al behoorlijk druk. Zo heb ik het nog niet zo vaak gezien. Binnen stonden alweer prachtige wagens klaar. Mijn favoriet bij de ingang zie je hieronder. Een rode Peterbilt. We kwamen nog een oud collega tegen van Kenneth, dus daar werd natuurlijk een kort praatje mee gemaakt. Binnen kwamen we uit op de markt en zag ik gelijk een loopvrachtwagen. Super leuk, maar met het oog op andere dingen liet ik hem toch maar staan. 

megatrucksfestival 2018

Miniaturen en Scania

Daarna liepen we door maar de soort miniatuur trucks. Super gaaf om te zien. En in die hal stonden ook allerlei andere modelbouw stands met bijvoorbeeld een kermis of een stad nagemaakt van Lego. Tussendoor hielden we nog even pauze met een broodje kroket en daarna kwamen we vooral tussen de vrachtwagens terecht. Mijn favoriete merk is overduidelijk Scania als je hieronder kijkt. 

Tussendoor kwamen we Stefan en zijn zoontje Stan nog tegen. Stefan is een (oud-)collega van Kenneth, Ger en mij. En Stan is degene die ik regelmatig een rolletje Fruittella gaf. Heel leuk om hem en de kleine directeur even gesproken te hebben. We liepen verder en kwamen nog een toffe Peterbilt tegen. Daarna dronken we wat bij het opleidingsinstituut waar Ger zijn lessen meestal volgt voor code 95. Vervolgens gingen we verder en zagen we nog allerlei trucks.

We liepen over de markt, maakten nog een pitstop voor een candybar en wat te drinken en liepen nog een rondje door de hallen. Uiteindelijk keken we nog even naar een prijsuitreiking en daarna gingen we richting auto. 

Feyenoord-Fortuna Sittard

Onderweg naar huis had Kenneth Feyenoord- Fortuna Sittard opgezet via Fox. Dus ik keek graag mee. En eenmaal terug in Roermond zette Ger het op tv aan. Ondertussen maakte José de nasi klaar, dus onder het voetbal konden we nog genieten van een bord nasi. Ik had mijn hoop in de jongens niet te hoog ingezet. Maar wat speelden ze prachtig! Echt geweldig! Ze wonnen met 0-2. 

Niet lang na het eten wandelden we naar mama waar Mandy en Olaf haar hadden verrast met een bezoekje en waar ook neef Roy langs zou komen. Dat was ook heel erg gezellig! De hooligan kwam heel vrolijk thuis, mooi om te zien. En niet veel later gingen Kenneth en ik naar huis, boterhammen smeren, gauw slapen en op voor een nieuwe werkdag.

Het was een leuke zondag! Tot volgend jaar Megatrucksfestival. En het mooiste van de dag was toch de overwinning van Fortuna Sittard en mijn neef weer eens gezien te hebben.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    december 19, 2018 / 8:37 am

    heel leuk om te lezen, Kelly. Al weer een supervolle zondag en mooie momenten. Ben je nu “on the road”? Lekker slapen? Een fijne dag samen en geniet ervan, groetjes van oma xx

  2. José
    december 19, 2018 / 1:10 pm

    Altijd weer leuk bij het trucksfestival. En dat fortuna wint maakt de dag helemaal goed.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: