2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Quote september – Volhouden!

volhouden

Het is tijd voor de quote van september! Een mooie quote die je eraan helpt herinneren dat je nooit moet opgeven wat je graag wilt. Een quote die je zegt dat je moet volhouden!

volhouden

Volhouden

Als er een ding is dat ik heb geleerd is het wel dat wanneer je iets heel graag wilt je het niet mag opgeven. Zo hoopte ik dat Kenneth en ik weer terug bij elkaar zouden komen toen we uit elkaar waren. Ik gaf niet op, zocht iedere dag wel even contact met als gevolg dat we uiteindelijk toch weer samen rondhingen. Nam niet weg dat hij natuurlijk ook met anderen omging wat ik ontzettend lastig vond. Maar het gaf niks, want uiteindelijk kwamen we toch weer samen! Iets waar ik iedere dag over nadacht.

En zo zie ik het ook met Ballontraebay. Iedere dag droom ik ervan dat ik mensen kan inspireren en mensen kan amuseren met mijn verhalen. Het lijkt me prachtig om dit zo lang mogelijk te doen! Ik ben er mee bezig en dat vind ik heerlijk om te doen. Ondanks dat ik ook wel eens met de handen in het haar zit, zoals een uur geleden, toen ik nog niet wist wat ik wilde schrijven. Maar soms kan een mooie quote dan wel op ideeën brengen. En soms is het ook goed om zo’n quote te delen! Er zijn nog veel meer dingen waarvan ik iedere dag droom en ook volhoud dat me dit gaat lukken. Het houdt je op de been als je er even geen zin meer in hebt!

Het moraal van dit hele verhaal is eigenlijk dat ik je wil duidelijk maken dat wat voor droom je ook hebt je niet moet opgeven. En eigenlijk hoeft het niet eens een droom te zijn, als het alleen al iets is waar je iedere dag over nadenkt dan geef het niet op. Het komt! Met geduld kom je er, echt waar! Ik moest er 1 jaar op wachten om mijn eerste doel te bereiken, en Ballontraebay is iets waar ik iedere dag nieuwe dingen mee bereik.

Zijn er dingen waar jij iedere dag over nadenkt en soms toch wilt opgeven?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

7 Reacties

 1. Dorothé
  september 20, 2017 / 4:54 pm

  Een hele goede meis xxx

  • Ballontraebay
   september 20, 2017 / 6:19 pm

   Ja hè ! Xxx

 2. José
  september 20, 2017 / 6:06 pm

  Een goed verhaal. Ik ben blij dat je hebt volgehouden en bij ons in de familie bent gekomen. Gr xxx

  • Ballontraebay
   september 20, 2017 / 6:18 pm

   Wat lief ! Gr xxx

 3. oma
  september 20, 2017 / 6:35 pm

  Op de eerste plaats vind ik de reacties van mam en schoonmam leuk!! Je hebt weer een stukje uit je leven op papier gezet en je bent duidelijk een doorzetter, dat is niet verkeerd! Een fijne avond nog, groetjes oma xx

 4. Ger
  september 20, 2017 / 8:49 pm

  Petje of mutsje af toch maar goed dat dromen en volhouden welkom schat poef dat is eruit. Hi hi

  • Ballontraebay
   september 21, 2017 / 8:17 pm

   Dankje paps hihi

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: