2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Quotes #1 I often think that… nights

nights

Een mooie quote van Vincent van Gogh kwam ik zojuist tegen op Pinterest! Eentje waar ik me wel in kon vinden, maar dan eens even niet zo zoet sappig of zwaar beladen. Een mooie luchtige Engelse quote die ik graag deel op mijn manier!

De mensen die mij langer volgen weten dat ik gek ben op het maken van designs, niks spannends, maar gewoon lekker met photoshop wat dingen bij elkaar samen voegen en er een tof geheel van maken. Dat probeerde ik met deze ook weer eens te doen. En daar zijn eigenlijk weinig woorden aan vuil te maken, dus de 1e quote van de juli editie is…

Nights

Ik vind hem heel goed! Ik kan er ook geen fatsoenlijke uitleg bij geven, maar ik ben het wel met hem eens. De lichten in de wintermaanden, de zonsopgang, de maan, de sterren. De beestjes die op pad zijn en de nachten dat mensen uitgaan. Ja ik geloof er wel in.

De afbeelding is trouwens klikbaar en bruikbaar als achtergrond op de computer, mocht je dat leuk vinden!

Een mooie quote met een kern van waarheid. Morgenochtend weer een update over het blauwe gebakje in de 365 plates! Fijne avond en tot morgen!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: