8   25
2   24
6   24
4   29
6   14
4   15
4   31

Recept – Mc Donalds New York bagel 2.0

New York bagel

De New York bagel is bij Mc Donalds een van hun nieuwste burgers ! Ik heb hem een tijdje geleden uitgeprobeerd en ik wist direct, dit ga ik zelf nog een keer proberen. En daar wil ik vandaag het recept van delen!

New York bagel

Wat heb je nodig voor 2 personen?

  • Bagels (Lidl €0,99, vorige week in de aanbieding, maar bij ons nog in de schappen)
  • Rundergehakt, 200 a 300 gram
  • grote ui
  • ijsbergsla
  • Cheddar kaas
  • komkommer
  • optioneel: augurk
  • optioneel: mayonaise, barbecuesaus

Hoe maak je het ?

Het is eigenlijk heel simpel ! Je bakt de bagels af in de oven zoals op de verpakking wordt aangewezen. Daarnaast snijdt de uien in ringen en de helft daarvan snipper je fijn. Vervolgens voeg je die helft toe aan je gehakt en maak je er schijven van. Deze bak je af in een pan met wat boter, de ui kun je dan mee bakken. Ondertussen snijd je de komkommer in schijven en snijd je de augurk in plakjes. Wanneer de bagel klaar is haal je deze uit de oven en snijd je hem doormidden. Dan kan hij al wat afkoelen. Wanneer de burger bijna klaar is leg je er nog een schijf cheddar kaas overheen zodat deze nog wat smelt. En dan start het opbouwen van de burger!

Ik start met het insmeren van de bagels met aan de ene zijde wat mayonaise en aan de andere zijde barbecuesaus. Vervolgens legde ik op de onderkant 4 plakjes komkommer. Daarboven op legde ik de hamburger en die garneerde ik met wat uit. Daarna de plakjes augurk, wat sla en vervolgens sloot ik hem af met de bovenkant. Et voila de Mc Donalds New York bagel 2.0 is klaar!

Maaltijd ideeën

telefoons

Zelf maakte ik bij de burger nog wat aardappelschijfjes uit de airfryer met nog wat ijsbergsla en komkommer. Maar je zou er natuurlijk ook frietjes bij kunnen doen, een meer uitgebreide salade, of wat anders!

Hier is de New York bagel 2.0 goedgekeurd ! Hebben jullie de originele al gehad?

Volg:

1 Reactie

Laat hier een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.