2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Recept voor peanut butter banana milkshake

peanut butter banana milkshake

Tijdens deze tropische dagen kan ik alleen denken aan dingen als ijscoupes, milkshakes, pastasalades en barbecues. Qua milkshakes heb ik een grote favoriet.. De peanut butter banana milkshake van Ed’s Diner in Engeland! Een bezoekje Engeland zit er nu niet in, dus maakte ik mijn eigen recept.

Voor mij is de combinatie peanut butter banana al hemels. Het zoete van de banaan en het zoute van de pindakaas is echt een heerlijke combinatie. Ik maak er zelfs soms een sandwich mee. En ook in de kwark vind ik dit heel lekker. Maar goed, we gaan over tot de orde van de dag, want met dit warme weer is weg dwalen ook niet ideaal.

Wat heb je nodig voor de peanut butter banana milkshake?

peanut butter banana milkshake

Voor 2 personen:

 • 400ml halfvolle melk
 • 4 eetlepels vanille ijs, slagroom ijs is ook een goede optie!
 • 2 bananen
 • 2 eetlepels pindakaas

Hoe maak je hem?

Het is een gevalletje “kind kan de was doen”, maar toch leg ik je even uit hoe je hem maakt! Je neemt een blender of maatbeker en vult deze met de 400ml melk.

Daarna voeg je 2 bananen toe, mag gewoon in stukjes, want die blend/mix je toch kapot. Vervolgens voeg je de 4 eetlepels ijs toe. Ik zou zeggen doe het op gevoel, heb je zin in veel ijs dan voeg je grote eetlepels toe, heb je liever meer melk dan voeg je wat minder ijs toe of je maakt van de 400ml melk 500ml. En dan voeg je het belangrijkste toe.. de 2 eetlepels pindakaas! Dit kun je het handigst doen met 2 eetlepels, want het is nogal een plakkerig goedje. En dan is het tijd om te blenden of mixen! Bij gebrek aan blender gebruik ik de staafmixer, werkt ook prima.

peanut butter banana milkshake

Als hij voor jou de juiste structuur heeft kan hij in een glas en is het tijd om te genieten!

Mocht je willen zien hoe ik het doe, dan heb ik hieronder een filmpje dat ik plaatste op IGTV.

Ik wens je een fijne dag en hou het koel in deze bizarre warmte! En welke smaak milkshake is jouw favoriet?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

 1. oma
  augustus 8, 2020 / 8:52 am

  Jij bent een echte “kookster”, je probeert van alles en het lukt je! Een fijne dag Kelly, het is “HEET” vandaag.
  Groetjes van opa en oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: