20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Record behaald! Bij Zus bestaat 3 jaar!

record

Elke domeinnaam ging maar heel even mee en werd dan uitgezwaaid voor een nieuw adres. Soms moest je me zoeken voor het online kopje thee, maar sinds Bij Zus ben ik thuis. Het record staat nu op 3 en ik ga ervoor dat het alleen nog maar zal oplopen.

Het record is binnen!

Ik vind het stiekem best wel bijzonder. 3 jaar alweer. Niet zo zeer het bloggen, dat doe ik inmiddels ruim 5 jaar. Maar het feit dat ik nu niet meer zo snel verhuis. Dat idee is een record op zich. Bij Zus is echt mijn plek geworden en soms verander ik de inrichting, maar de verschillende soorten thee en chocolademelk die ik zet zijn er altijd.

record

Ik denk dat dit stiekem ook komt door het feit dat het zo nauw verbonden staat met de komst van Olaf en de band die ik heb met mijn familie. Bij Zus is echt mijn naam. Voor alles kun je naar me toe komen, bijna niks is me te gek en ik ga voor ze door het vuur. Maar ook voor jou. Als het is, dan ben ik er. Dit moet een plek zijn waar je thuis komt, waar je je thuis voelt, waar je mag zijn wie je bent en waar je even kan ontspannen. Het stukje rust dat ik vaak bij mijn ouder thuis vind gun ik je hier digitaal van harte.

Een blik op de enquête!

Als ik er zo over nadenk is Bij Zus echt een parel aan herinneringen geworden. Het is een digitaal dagboek dat me meeneemt door al mijn avonturen heen. 3 jaar geleden stonden we nog eigenlijk een beetje in de startblokken als het om die kleine man gaat. De avonturen die ik als peettante met hem heb mogen beleven staan allemaal op dit digitale plekje gegrift. En als ik daar over nadenk is dat eigenlijk best bijzonder. De afgelopen jaren waren eigenlijk alleen maar loopings en ik kan er van alles over terug lezen.

Persoonlijke verhalen

emmer

En het mooie wat ik dan uit zo’n enquête mag halen vind ik.. Dat die persoonlijke verhalen juist nog het meest gewaardeerd worden. Ik schrijf ze niet zomaar, ik schrijf ze om het zelf een plek te geven of om andere aan het denken te zetten en dat dan gewaardeerd wordt is onwijs tof.

Bij Zus in de keuken

record

Maar ook het feit dat mijn grote liefde voor eten een plek kan hebben op Bij Zus en dat het dan ook leuk gevonden wordt. Ik vind het fijn dat ik mijn motto ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ naar jullie kan uitdragen. Puur in de hoop dat ik je inspireer dat balans eigenlijk het allerbelangrijkste is. Het moet allemaal gewoon kunnen, punt.

Complimenten over video’s

weekend modus

Een paar dagen geleden kregen ik een appje van een oud klasgenootje/ oud collegaatje die mijn vlogs had bekeken op IGTV. Ze vond ze leuk en ze zag dat ik er beter in was geworden. Een onwijs groot compliment dat ik enorm waardeer, ook al geeft het me stiekem wel zo’n gevoel van het moet op dit niveau blijven. Niet dat zij het er mee bedoelt, maar het is de innerlijke criticus die zich er dan mee gaat bemoeien. Idemdito voor een vriendin die als reactie in een enquête gaf dat ik toch echt eens naar het stukje Youtube moest gaan kijken.

Het is leuk om te horen dat bepaalde dingen gewaardeerd worden. Je doet het in de eerste plaats voor jezelf, maar als je andere in jouw wereld toe laat en er wordt dan zo mee omgegaan en het wordt op die manier gewaardeerd.. Dat is goud waard, echt waar!

Wat heb ik voor Bij Zus in petto dit 4e jaar

Laat ik maar gewoon gelijk met het motto beginnen; FEEL THE FEAR AND DO IT ANYWAY! Het gebeurt vaak genoeg dat ik denk nee toch niet, of denk laat maar. Die gaan we skippen, we gaan het gewoon doen.

Een van die dingen is video. Ik weet dat dit niet een van de meest bekeken dingen is op Bij Zus zelf. Toch wil ik hier in gaan groeien. Ik vind het soms jammer dat ik bepaalde dingen niet op bewegend beeld heb en dat mag anders. Naast het geschreven dagboek wil ik ook een video dagboek bij gaan houden. Ik twijfel nog over in welke vorm ik dit wil gieten, maar dat leg ik mijn bedrijfsadviseuse nog even voor. Dus dat is misschien nog wel de topprioriteit voor het 4e jaar.

Daarnaast wil ik komend jaar dicht bij mezelf blijven. Het is mijn verhaal en ik deel het met je op mijn manier. Eigenlijk zoals ik dat altijd al deed, maar ik wil me graag minder vergelijken met anderen. Ik ben hun niet en zij niet mij. Bij Zus is juist zo persoonlijk en huiselijk, doordat ik op mijn manier lief en leed, inspiratie en motivatie deel. Ik wil proberen steeds minder te twijfelen over hoe en wat. Het is die struggle die mij al jaren achtervolgt en er voor zorgt dat ik mij nooit echt aan een ritme in uploaden kan houden. Ik hoop dat ik met vrij denken juist dat creatieve meer ruimte kan geven.

En verder hoop ik op groei! Persoonlijke groei met betrekking tot Bij Zus, groeien in schrijf skills, foto/video skills, edit skills en ook uiteindelijk in bereik. En daar heb ik vandaag al een begin aangemaakt door me in te schrijven voor een Instagram cursus.

record

Ik heb vandaag gevierd met een wandeling in het bos en een lekker stukje christoffelvlaai achteraf. En zoals mama al zei; “Op naar de 5!”. En daar teken ik voor. Op naar een record verbetering, het vierde jaar waarin ik je met heel veel plezier mee neem!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

2 Reacties

  1. november 2, 2020 / 10:02 am

    Heel hartelijk gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan als zus Altijd leuk om te lezen Groetjes daar en een dikke knuf voor jou Tante Chris

  2. oma
    november 2, 2020 / 12:25 pm

    Kelly, je 3-jarig bestaan heb je ook weer mooi beschreven. Fijn dat je doorgaat en ik kijk er zoals altijd weer naar uit en succes met je plannen en cursus. Fijne dag en groetjes van opa en oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: