2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Red Kitchen- Een kijkje in de voorraadkast

voorraadkast

Als er iets is waar ik vaker nieuwsgierig naar ben is het de voorraadkast! Het vertelt wat over een ander en brengt soms ook op ideeën. Ik heb geen idee hoe jullie erover denken, maar ik dacht laat ik onze voorraadkast maar eens zien! En dan de onopgeruimde versie, gewoon echt zoals hij is..

De keukenkast

Ik begin in de keuken, daar hebben we de eerste voorraadkast. Of ja het is eigenlijk geen voorraad, het is een plank waar het broodbeleg staat, wat pasta, granen voor in de yoghurt en zoetigheid voor op de pannenkoek. Niet echt heel bijzonder! Het is trouwens pas sinds kort dat het in een plastic bak zit, voorheen stond alles los met als gevolg dat het een puinhoop was. Geldt ook voor de rest van de kast haha, die was voorheen niet zo netjes!

De echte voorraadkast in de berging

In onze berging hebben we 2 stellingen staan. In de een ligt rommel en in de ander hebben we voorraad. Bovenop staan de meeneemflesjes, die gaan altijd mee op de vrachtwagen. En er staan meeneempakjes met zuivel om ook mee te nemen. Op de 2e plank staan de potjes groente. Momenteel met name HAK, omdat ze in de aanbieding waren een tijdje terug. Maar ook sauzen en soep vind je op deze plank. De plank eronder is gevuld met frisdrank, soorten rijst en meel. En de onderste plank hebben we voor de bak met aardappelen, ui en knoflook. Een indeling die momenteel wel bevalt.

De snoepkast

In de woonkamer hebben we een vitrinekast met een dichtgedeelte. In het dichte gedeelte ligt het snoep en de chips. Hier vind je dus van alles en nog wat ! De meeste dingen nog dicht en op voorraad. Maar sommige dingen zijn ook weer binnen no time op. Dus ja, het is maar net hoe de wind waait en wat er in de aanbieding is haha. Zo is het op de foto nog een volle kast en is hij nu bijna leeg. De meest lastige kast om bij te houden!

Hoe ziet jullie voorraadkast eruit?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    september 8, 2017 / 5:50 pm

    Zoals je weet Kelly, hebben wij onze voorraad in de kelder en dat bevalt ons prima. Het komt nog wel een keer zo ver, dat jullie de kelder ook eens een goeie beurt geven en dan zal je zien, hoeveel profijt je daarvan hebt. Ook wat temperatuur betreft! Fijne avond en weekend, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: