20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Review- My journal agenda 2017/2018

journal

Ken je de passionplanner al ? Een toffe, maar vrij prijzige agenda/planner waarmee je je week ideaal kan plannen! Echt een geweldig ding, maar te duur voor mij en toen vond ik gelukkig een top dupe ervan. Namelijk een “My journal agenda”, bijna hetzelfde alleen een stuk goedkoper!

Planning maken

 

Planningen maken doe ik graag! Uitvoeren is stap 2, maar dat doet er nu even niet toe. Per week krijg je een overzicht met rijtjes. Ideaal om dus to do lijstjes van te maken, maar ook om het apart van elkaar in te delen in vakken. Dus een stukje met “to do”, een stukje met “afspraken” en ga zo maar door. En dat kun je dan perfect afvinken. Zo hou je een mooi overzicht en kun je het met kleurtjes nog eens inzichtelijker maken. Kei leuk, alleen al om gewoon zo te doen.

Je eigen creativiteit

Naast de rijtjes voor afspraken, to do’s en andere dingen heb je ook ruimte voor je eigen creativiteit. Ik behandel de agenda een beetje als een bullet journal, dus ik doe er wat meer mijn best op. Zo kun je iedere week een cijfer geven aan je week, je favoriete quote noteren en nog een extra to do list invullen. Die favoriete quote kun je natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt ! Zo maakte ik op een bijna lege week gewoon een grote quote.

Leuke invul mogelijkheden

Iedere maand begint met verschillende lijstjes die je kunt invullen, ook heel leuk om te doen. Aan het begin van de agenda vind je een pagina om je pen op uit te testen en aan het einde van de agenda geven ze nog de mogelijkheid om verschillende soorten lijstjes in te vullen of zelf te maken.

Aan de binnenkant van de achterkant van de agenda (volg jij hem nog?!) zit een mapje bevestigd. Daar zou je nog losse papiertjes in kunnen stoppen. Zo’n mapje die ze ook bij een moleskine gebruiken.

Ik vond hem bij de boekhandel voor €14,95!

Wat voor agenda gebruiken jullie? Hadden jullie al eens van de passion planner gehoord?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    september 3, 2017 / 6:24 pm

    Nee Kelly, de passion planner kenden we nog niet, hebben wij ook niet meer nodig. Maar wat is “moleskine”? Ons van Dale praktijkwoordenboek, kent het ook niet. Leg het maar eens een keer uit. Zo leren we van jou.
    Je bent wel goed bezig! Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: