2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Roermond vanuit een ander oogpunt

Roermond

Roermond

Als je aan Roermond denkt, dan denk je hoogstwaarschijnlijk aan het Designer Outlet. En als het dat niet is dan denk je misschien wel aan winkelen in het algemeen of de feestjes. Maar Roermond is meer dan dat, en zo ging ik met mijn zusje op pad met de camera en legden we Roermond vast vanuit een andere blik.

Roermond

Dit artikel schreef ik 2 jaar geleden

Mijn zusje, Mandy, volgt de opleiding Mediavormgeving, een opleiding die ik voorheen ook wilde doen, maar blij ben dat ik het niet heb gedaan. Het is namelijk een vrij pittige opleiding, als in veel thuiswerk. En zo moest ze dus op pad om Roermond vast te leggen. Een hele toffe opdracht eigenlijk! Maar goed, ik wilde jullie vandaag een aantal van mijn resultaten laten zien, die ik heel leuk vind of trots op ben!

Deze grapjas kwamen we tegen aan de kade. Eigenlijk stond hij nog een behoorlijk eind weg, maar met wat inzoomen kreeg ik hem toch op de gevoelige plaat. Ik vond het een heel grappig geheel, alleen denk ik dat hij er wel buikpijn van heeft gehad.

De kade en de stenen brug ! Eigenlijk was het de bedoeling dat de bloemen wazig werden, maar dit vond ik ook heel tof uitzien. In de avond met de lichten aan is het hier een nog mooier geheel.

Alle eendjes zwemmen in het water.. We kwamen ze tegen in de haven. Mijn zusje is er plat voor op de buik gaan liggen, ik ben er in kleermakerszit bij gaan zitten en kreeg ze zo te pakken. Alleen vonden ze ons bezoekje niet zo geslaagd, dus gingen ze weer verder. Schattig hè?

En tot slot de Kathedraal van onder naar boven. Een gigantische kerk. Ik heb er verder weinig mee, maar aangezien ik vlakbij Roermond woon, het van de Maasbrug uit goed te zien is, is het toch het beeld van “We zijn weer thuis”.

Het was heerlijk om weer eens met mijn camera op deze manier op pad te zijn ! Ik ben wel benieuwd, bekijken jullie je omgeving ook wel eens vanuit een ander aanblik als dat je gewend bent ?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  mei 23, 2018 / 7:58 am

  Wie sjoon Remunj toch is, det wit toch nemes allein de Remundjenaar dae Remunj leef is…
  Alweer 2 jaar geleden.. wat vliegt de tijd. Mooi om te zienxxx

 2. oma
  mei 23, 2018 / 8:09 am

  mooie foto’s Kelly. Iemand, die schildert en tekent ziet de schoonheid overal. Ik zou willen zeggen “ga nog eens vaker samen op pad”. Dit is Roermond promoten! Een fijne dag, groetjes oma xx

 3. José
  mei 23, 2018 / 4:01 pm

  Hele mooie foto’s. Roermond heeft veel mooie plekken en mooie gebouwen. Als je rond loopt heb je het niet zo in de gaten. Jammer eigenlijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: