20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

September 2020: geen belemmeringen, maar kansen

belemmeringen

Life begins when you stop seeing boundaries and start seeing opportunities. Het leven begint wanneer je stopt met het zien van belemmeringen en start met het zien van kansen. Een mooie quote om de eerste blogpost van september mee te starten. Wat hoop ik deze maand te bereiken?

Opladen aan zee

De eerste dag van september begon goed met een fijne wandeling op de Sint Pietersberg. We gingen op jacht naar de Enci en wisten deze ook nog te vinden! Jut, Jul en Jewel gingen namelijk zonder routebeschrijving op pad. Het zorgde ervoor dat we eerst 3 kilometer hadden gelopen voor we bij het uitkijkpunt terecht kwamen. Achja, als we er maar zijn geweest! Onderweg naar huis kreeg ik heel sterk het gevoel dat ik toch echt graag even naar zee wilde. Dus besloot ik het idee een beetje gekscherend bij Kenneth te leggen. En zo geschiedde dat wij vanmorgen in de auto zaten richting Zeeland.

We hadden de tijd aan onszelf en dat resulteerde in een tripje van bijna 12 uur. We hebben op 1 dag 2 van de 3 gedeeltes van Zeeland bezocht. Via de Zeelandbrug gingen we richting Renesse waar we het eerste stukje strand bezochten. Vervolgens gingen we via de Oosterscheldekering richting Oostkapelle om uiteindelijk via een klein stukje Domburg toch in Zoutelande te belanden. Een plek die voor mij echt als vakantie voelt.

belemmeringen

We haalden wat te drinken bij de Jumbo en Zeeuwse bolussen uit de automaat bij de naastgelegen bakker en besloten gewoon op het strand te gaan zitten met onze ieniemienie picknick. Ik kon weer even opladen! In een uur tijd schoot ik 160 foto’s, genoot ik van het uitzicht, het geluid en de zon. Het was een heerlijke dag die er voor zorgde dat ik heel moe maar voldaan weer thuis kwam. Gevuld met energie om weer nieuwe dingen te doen, dingen meer aandacht te geven en te doen besluiten dat eigenlijk de enige die mij tegen houd in mijn groei ik zelf ben! Het is tijd om mijn belemmeringen enorm te minimaliseren.

Geen belemmeringen, maar kansen

Het is denk ik heel menselijk om soms belemmerd te worden door je eigen gedachtes. Het is alleen de kunst wat je met die gedachtes doet. Luister je er naar en word je meegenomen in die veelal negativiteit. Of vertel je jezelf het tegenovergestelde en ga je er toch voor. Wie mij kent weet dat ik met vallen en opstaan deze weg aan het bewandelen ben. Hoe vaak ik mezelf al niet een trap onder de kont heb gegeven en toch uiteindelijk weer in het oude patroon viel. Deze maand geef ik mezelf opnieuw die trap onder de kont. Ik heb afgelopen maand verschillende ideeën verzameld waarmee ik in september wilde beginnen en ondertussen komt er nog steeds van alles bij. Dus daar ga ik mee aan de slag en dat voelt een beetje als het begin van een nieuw schooljaar. Heel grappig. Het zijn dan ook geen gigantische plannen, het zijn relatief kleine en luchtige dingen waarin ik graag wat tijd wil steken.

Mijn persoonlijke plannen:

bakdag
 • Zonder pardon delen wat ik leuk vind, soms denk ik namelijk te veel na over wat een ander zou kunnen denken, met als gevolg dat er niks online komt.
 • Minimaal 1 keer per week wat bakken. Mag heel klein zijn, mag ook heel groot zijn. Waar ik zin in heb.
 • Meer IG tv’s maken! Als ik het leuk vind, moet ik het gewoon doen.
 • Overzicht creëren in mijn social media accounts.
 • Vaker nagellak dragen.
 • Opnieuw de Miracle morning routine oppakken.
 • Minimaal 1 blogpost schrijven voor The Dog Pen.
 • Blogserie ideeën uitwerken.

Om een soort stok achter de deur te hebben wil ik eigenlijk kleine updates gaan delen over hoe ver ik ben met de dingen die ik wil doen. Een soort afvinklijstje dat ik iedere week met je deel. Wanneer jij ook dingen hebt die je wilt bereiken in september en die met mij wil delen, dan mag dat in de reacties. Kan ook anoniem, door anoniem als naam te gebruiken. Zo kunnen we elkaar supporten om er een top maand van te maken! Doe je met me mee? Belemmeringen eruit, kansen er in!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:
Delen:

1 Reactie

 1. oma
  september 3, 2020 / 8:34 am

  Een oppepper, met uitzondering van het slapen, staan je gedachten nooit stil. Steeds nieuwe ideeën. Leuke foto’s en fijn dat jullie samen weer eens naar de zee zijn geweest, tenslotte heb je ook vakantie. Wel geboft met het weer, nu is het wat somber. Een fijne dag en probeer er van te genieten, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: