0   14
20   41
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

September column – een terugblik en vooruitblik

september

Goedenavond! Het is alweer laat, maar na een drukke eerste dag van september leek het me toch wel leuk om nog een september column te maken. Een kleine terugblik op een hele drukke maand en een vooruitblik op komende maand.

Een brief aan mijn blog

De vorige maand, augustus, begon ik met een brief. Ik wilde graag opnieuw beginnen en weer actief aan de slag gaan. En dat ging goed tot de helft van augustus om was. Net zoals altijd! Maar dit keer geeft het niet. Ik heb mijn best gedaan en toen werd het zo druk en warm dat het schrijven opnieuw niet lukte.. Deze maand leg ik de druk iets lager, ik weet namelijk dat september qua postbezorging een onwijs drukke maand gaat worden. Mijn doel is iedere week 4 artikelen. Daar ga ik voor knokken!

Heel veel afspraken

spontane vakantie

Augustus was voor ons een relatief rustige maand! Kenneth had 2 weken vakantie, dus dat was onwijs fijn en gezellig. We hebben leuke dingen gedaan en natuurlijk ook lekker rustig aan gedaan. September zal daarentegen een hele drukke maand zijn. We hebben ieder weekend een afspraak staan. Heftig! Ik wil dan ook heel bewust tijd voor mijzelf inplannen en tijd met Jewel. Tijd waar ik mag doen waar ik zin in heb. Al is het simpel naar de televisie staren. Op die momenten is het een gevalletje, niks moet en alles mag. En heerlijk wandelen en spelen met Jewel.

Social media naar een hoger level brengen

september

In de tussentijd van alles wil ik ook graag mijn social media kanalen naar een hoger level brengen. Hoe weet ik nog niet goed. Actief aanwezig zijn is sowieso één ding. Daarnaast heeft Jewel nu ook haar eigen Facebook pagina, dus ook die wil ik graag laten groeien. En ik wil ook weer voor haar gaan bloggen. Hoe moeilijk kan het zijn om 1 keer per maand een leuke blog te plaatsen over wat ze allemaal heeft meegemaakt of hoe ik/wij in bepaalde dingen staan. Ja, dat moet weer opgepakt worden voor The Dog Pen!

Zijn er nog nieuwe dingen op Bij Zus?

Jazeker! Er komen sowieso 2 artikelen aan betreffende een samenwerking. Zo heb ik een onwijs toffe agenda voor 2020 gekregen van A-Journal, die ga ik uitgebreid met je bespreken. En, ik ga je laten zien hoe ik mijn Instagram foto’s bewerk in samenwerking met Pixgrade presets. Super tof! Verder heb ik het voornemen om 1 keer per maand een Engels geschreven artikel te gaan schrijven. In welke vorm ik dit ga gieten weet ik nog niet, maar om mijn familie en kennissen in het buitenland ook een beetje mee te geven van Bij Zus.. Is dit een goede eerste stap!

Tja en voor de rest zien we wel wat het allemaal gaat brengen deze maand. Het is in ieder geval de laatste maand dat Olaf als 1 jarige rond rent, de laatste maand voor dat we even op vakantie gaan en de eerste maand dat ik mijn doelen voor Bij Zus waar ga maken. Heb jij plannen voor september?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

 1. Dorothé
  september 2, 2019 / 7:09 am

  Proberen tegen de stroming van drukte in stil te blijven staan. Lees: recht op.
  Lol enne wat dat Engels betreft, Engels is een voertaal goed dat je daar mee door pakt want voor ons Nederlanders is een andere taal nog altijd gemakkelijker te leren dan andersom. We hebben meer mogelijkheden voor klankvorming. Yes
  Kikkerlandje maar Dat kunnen we.
  Fijne September ben benieuwd.
  Go for it
  Xxxx ❤

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: