2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

“Boodschappen” shoplog – DM Duitsland

dm

Afgelopen maandag was ik boodschappen gaan doen bij de DM. Ik kreeg het vriendelijke verzoek om spiergel te scoren en deodorant. Maar aangezien het toch al dik 1,5 (als het geen 2 is) jaar geleden is dat ik bij de DM ben geweest,  snap je dat ik met meer thuis kwam! Een mini boodschappen shoplog dus..

Volgens mij is het nu ongeveer een dik half jaar geleden dat ik een winactie won bij Nina. Ik won een super leuk pakket met maskertjes, een nagellakje, bodybutter, scrub en min. 4 douchegels. Genoeg voor een paar maanden!  Langzamer zeker zijn ze op aan het raken. Dus toen ik bij de DM binnen liep wist ik meteen wat ook mee ging! Douchegels van Balea.

Ook de make-up is goedkoper bij hen. En ze hebben er bijvoorbeeld P2, een merk dat ze bij ons in Nederland helaas niet verkopen. Ik kocht een mooi chrome nagellakje en een paars oogpotlood. Super toffe items waar ik heel blij mee ben! Ik zal ze binnenkort even showen in een review of look. Even kijken hoe ik het neer ga zetten 🙂

Ik kocht waar ik voor kwam ! De gevraagde spiergel en de parfum hieronder. En ik nam hem een deodorant van Nivea mee die hij erg fijn vind. Momenteel gebruikt hij een roller, maar daar is hij geen groot fan van. Een spuitfles onder druk geeft bij hem heel veel irritatie aan de huid, dus een roller is beter dan niks! Maar ik vond zijn favoriet met een “parfumspuitje”, geen idee hoe je het noemt. Maar daar maakte ik hem dan nog gelukkig mee.

Het geurtje is van Bruno Banani. Deze had hij voor Kerstmis van zijn ouders gehad, en hij ruikt zo lekker! Ik kan het helaas niet beschrijven, maar ik vind het echt zo’n typisch mannen geurtje. Dus die ging in een groter formaat ook mee.

En dan, last but not least, rietjes! Ik wilde graag nog rietjes hebben voor je weet maar nooit.

Zijn jullie bekend met de DM in Duitsland ?

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  februari 11, 2017 / 11:51 am

  je hebt gelijk de eerste schooldag weer genoten van je vrije tijd en dat is een goed begin en het halve werk! Succes met alles xx

  • Ballontraebay
   februari 11, 2017 / 1:02 pm

   Zeker weten oma! Dank u wel xx

 2. februari 12, 2017 / 8:47 am

  Ik kom nooit in Duitsland dus ga ook nooit naar de DM. Maar leuke dingen heb je gekocht!

  • Ballontraebay
   februari 12, 2017 / 1:08 pm

   Dat lijkt me dan inderdaad logisch! Dankje!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: