2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Sims 4 toegevoegd aan mijn verzameling !

Sims

De Sims is een spel dat ik al speel iets korter dan ik mij herinneren kan! Een geweldig spel waar ik me uren mee kan amuseren, en daar heb ik de Sims 4 nu aan toegevoegd.. Dit is mijn historie met het spel!

Mijn collectie!

Mijn “game verleden”

Gamen begon bij mij met een spelletje met een paars gremlin beestje uit een ei (niet Spyro!). Een spel waar Mandy en ik ons uren mee konden amuseren. Ook hadden we van Opa Jo een designprogramma gekregen van Disney. En met die 2 samen hoorde je ons even niet. Daarna kwam Roller Coaster Tycoon, Zoo Tycoon, en de Sims!

De Sims

Tja, het begon eigenlijk op een gebrand schijfje dat we kregen van onze neef! De Sims 1, apetrots waren we erop. En geweldig dat we het vonden! Met cheatcodes die we uit hadden laten printen waren we druk bezig. Vooral het bouwen was mijn hobby, het spel zelf was ook leuk, maar het bouwen, dat was het helemaal. De Sims 2 kwam niet heel veel later uit, we speelden het vaker bij een vriendinnetje. Dan zaten we met z’n drieën achter haar computer te kiezen en te discussiëren hoe we het gingen bouwen en wat de namen waren.

De Sims 2 met alle uitbreidingen en accessoires!

De Sims 2 kocht ik toen de Sims 3 uit was, wat dat aan gaat liep ik standaard achter de feiten aan haha. Maar alsnog was ik heel blij, want nu was het betaalbaar en kon ik er ook de vele uitbreidingen bij kopen! Yes! Ook hoefde je toen nog niet in te loggen bij Origin, dus dat was lekker makkelijk.

Een gedeelte van de Sims 3 spellen die ik heb, de rest staat op Origin

De Sims 3 kocht ik, je raad het al, toen 4 al een hele tijd uit was. Die kocht ik namelijk 2,5 jaar geleden bij de Mediamarkt, met de bon die ik kreeg voor het werk dat ik had gedaan in de stage. Een welverdiende beloning! Daar kocht ik zowel op Origin als los wel vaker een leuke uitbreiding voor. Ik had er alleen wat minder tijd voor, of ik maakte er minder tijd voor. Maar toch knaagde nummer 4 ook heel erg..

Toch gekocht..

Tja en dan is de Sims 4 al 3 keer in de aanbieding geweest online, en dan komt de aanbieding weer en dan ga je toch twijfelen. Eerst wilde ik het niet doen, maar na wat rekenen dacht ik bij mijzelf “hier krijg je geen spijt van”.. En zo geschiedde en werd ook de Sims 4 aan de verzameling toegevoegd! Gelukkig maken ze hier nog uitbreidingen van en is de Sims 5 nog niet onderweg, want dan werd ik gek haha.

Nigella en Bart bij hun nieuwe onderkomen, en nee dat is nog niet af haha.

Ik heb hem net even gespeeld en ohh wat is dat toch geweldig om te doen! Op de laptop gaat het helaas niet, maar op de vaste computer wel. Ook heel leuk en het voelt heel nostalgisch om het op die computer te spelen. Dat doet me denken aan hoe ik vroeger ook boven achter mijn computer zat. Op het kantoorachtige gedeelte van Mandy en mijn slaapkamer. Geweldig! Ja ik ben er mega blij mee, en wie weet dat ik er nog wel wat vaker dingen over deel.

Ik ben blij met mijn aankoop! Ook staat er inmiddels Planet Coaster op de pc, die ga ik binnenkort ook proberen en daar zal ik dan wat meer over vertellen. Hebben jullie ooit de Sims gespeeld?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: