2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Sinterkerst verjaardag winactie

verjaardag winactie

In het kader van sinterklaas, kerstmis en mijn verjaardag wilde ik heel graag een winactie houden. Ik wilde een pakket weggeven dat leuk is voor tijdens de koude dagen, met kerst en een beetje Bij Zus. Hoe kan je winnen?

Wat zit er in het sinterkerst verjaardag pakket?

verjaardag winactie

Het pakket is ongeveer €20,- waard en bevat dus wat leuks voor tijdens de koude dagen, voor met de kerst en het heeft een Bij Zus touch. Maar om toch te weten waar je het allemaal voor doet wil ik je toch wel wat dingen laten

Voor de koude dagen

Voor de koude dagen zit er een lekker warme chocomelk pakketje bij om op te warmen na een gezellige wandeling of wanneer je gewoon toe bent aan een chocolade momentje. Ook zit er een fijne lipbalm en verzorgende crème in om de droge huid een beetje te helpen.

Ook leuk voor de koude dagen is het journal pakketje dat ik erbij heb gestopt. Lekker onder een dekentje creatief aan de slag met de warme chocomelk erbij. Het heeft wat weg van een bullet journal, maar ook een gewoon notitieboek en als je het leuk inricht eventueel een agenda! In ieder geval kun je naar hartenlust gaan plakken. Er zit namelijk een pakketje bij met 24 tapejes. 

Voor de kerst

Er zit wat versiering in de box die je hopelijk nog kan gebruiken. En daarnaast zit er een leuk kaarsje bij, altijd gezellig om aan te zetten. En last but not least zit er ook het make-up palletje bij dat ik al eerder reviewde op Bij Zus. Leuk om een lookje mee te maken voor kerst!

Een beetje Bij Zus

Om het af te maken zit er natuurlijk nog een touch of Bij Zus overheen met wat kleine dingetjes die ik leuk vond om er gewoon bij te doen. Die blijven dus nog een beetje geheim!

Hoe kun je de Sinterkerst verjaardag winactie winnen?

Om kans te maken op dit pakket had ik graag dat je een reactie onder dit artikel achterlaat met een geldig email adres. Deze kun je invullen onder het kopje email bij de reacties, dit heb je sowieso nodig om te kunnen reageren. Hier wordt verder niks meegedaan, gaat puur erom dat ik de winnaar kan contacteren.

En daarnaast had ik graag dat je mijn Facebook pagina en/of Instagram een like geeft of volgt. 

De winactie loopt tot 12-12-2018.

Ik hoop dat je net zo enthousiast bent over dit pakketje als ik! En ik hoop natuurlijk dat je gezellig mee doet aan deze Sinterkerst verjaardag winactie.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

14 Reacties

 1. Angelien van zantvoort
  december 5, 2018 / 7:18 am

  Hele leuke actie Kelly ik hoop dat er veel mensen aan mee doen

 2. Monique Noorbeek
  december 5, 2018 / 7:33 am

  Zou leuk zijn om te winnen. Heerlijke warme chocolademelk.

 3. José
  december 5, 2018 / 7:37 am

  Een heel leuk idee. zou ik heel graag winnen.gr xxx

 4. Anja
  december 5, 2018 / 7:44 am

  Leuk pakketje heb je samengesteld

 5. Linda Nieskens
  december 5, 2018 / 7:56 am

  Super leuk dat je dit doet meid Je mag echt trots zijn op jezelf

 6. oma
  december 5, 2018 / 8:28 am

  al veel leuke reacties, succes Kelly, leuk gedaan! groetjes oma xx

 7. Ans v zantvoort
  december 5, 2018 / 8:51 am

  Dat ziet er gezellig uit, leuk idee Kelly

 8. Mariska Menten
  december 5, 2018 / 8:59 am

  Wat een leuk idee zeg!

 9. Ger
  december 5, 2018 / 2:16 pm

  Een geweldig idee van jou Kelly en zo te zien slaat hij goed aan good luck my love

 10. Sabrina
  december 5, 2018 / 3:09 pm

  Dat pakket ziet er heel leuk uit! Ik doe graag mee 🙂

 11. Tante Chris
  december 5, 2018 / 5:21 pm

  Wat een leuk idee van je en nu heb je ineens veel reactie,s op dit bericht. normaal niet zo Maar ja als je iets kan winnen wil iedereen mee doen natuurlijk. Ik kijk altijd uit naar je leuke verhalen en vooral als je met Kenneth mee gaat op avontuur in de truck Ik wens je dan ook een hele fijne gezellige Sinterklaas avond samen met de Familie En mee doen is ook leuk dikke kus en knuf van mij Tante Chris

 12. Dorothé
  december 9, 2018 / 9:23 pm

  Als mams zijnde ding ik niet mee. Wil wel zeggen dat ik het een hele mooie actie vind en ontzettend leuk gedaan. Ben trots op je meis xxx

 13. Brenda Wijnands
  december 9, 2018 / 9:26 pm

  Een heel leuk idee! Top gedaan Kelly, iedere keer weer leuke verhalen online! Mag je best trots op zijn. En uiteraard zou ik graag deze winactie willen winnen, duimen maar!

 14. Nadine
  december 12, 2018 / 10:27 pm

  Wat een fijn pakket! Ik doe graag mee en volg je op facebook!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: