2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Een slaap lekker tip

Slaap lekker tip

Al jaren heb ik bij vlagen moeite met slapen, dan gaat mijn gedachten er van tussen en is de slaap niet te vinden. Ik heb een slaap lekker tip of truc!

Slaap lekker tip

10 jaar geleden had ik extreem last van mijn angststoornis. Regelmatig stond ik naast het bed van mijn ouders met de mededeling dat ik niet kon slapen. We praatten altijd even en dan gaf mama mij de opdracht om een kabouterbos of pretpark in mijn hoofd te maken. 

Met de donkere dagen voor kerst en de dagen die korter worden merk ik dat mensen ook meer moeite hebben met alles. Mocht je nu moeite hebben met in slaap komen wil ik je als tip geven om te gaan denken over dingen die je leuk vind. Wat je zou willen doen. Ik begin dan altijd te brainstormen over Bij Zus en de social media kanalen. Met 10 minuutjes ben ik meestal wel weg.

Dus mocht je vannacht weer een wedstrijd plafond staren aan het doen zijn of je maalt en valt niet in slaap. Ga dan nadenken over iets leuks of maak toch een pretpark, kabouterbos of misschien wel een Sims huis in je hoofd. En dan hoop ik dat je met deze slaap lekker tip snel in slaap valt!

Ik zou het heel leuk vinden als je Bij Zus ook komt volgen via InstagramFacebook of Pinterest!


Volg:

4 Reacties

 1. Dorothé
  december 10, 2018 / 7:19 am

  Een hele goede al moet ik zeggen dat dat kabouterbos al veel eerder was meis tijd vliegt lol
  Maar een top tip. Juist als je iets bedenkt om te doen val je weg. Heel handig..
  Xxxx

  • oma
   december 10, 2018 / 6:11 pm

   dat is mooi wat Dorothé schrijft: kiezen tussen slapen of iets doen en dan snel in slaap vallen om niets te hoeven doen, dat ga ik ook eens proberen!

 2. Ans v zantvoort
  december 10, 2018 / 8:00 am

  Ik denk vaak aan de zee, zie mezelf op het strand wandelen, dat geeft ook ontspanning

 3. Tante Chris
  december 10, 2018 / 9:07 am

  Eeen hele goeie tip Kelly nog niet aan gedacht dank je wel ga ik zeker proberen slaap al jaren slecht Knuf

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: