2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

De snacktag met al mijn favorieten snacks

snacks

Door Daphne werd ik getagd om de snack tag in te vullen. En dat vind ik natuurlijk hartstikke leuk, want ik en snacks, tja dat is toch wel een dingetje haha. Laten we eens gaan kijken!

De snacktag

Wat is je favoriete fastfood restaurant?

Oeh, we beginnen gelijk lastig! Mijn favoriete fastfood restaurant is denk ik uiteindelijk de Mc Donalds. Misschien nog het meest door de afsluitinkjes van uitjes. Of de ijsjes tijdens een bezoekje aan de stad. Ik kom niet super vaak bij de Mc Donalds, dus het is altijd wel een feestje.

Zoete of zoute popcorn?

Zoet! Het liefst de karamel variant, maar gewoon zoet is ook prima!

 

Wat is je favoriete ijsje?

Ohjee dat kan ik niet beantwoorden.. Ik vind bijna alles heerlijk! Een groot favoriet was de Tony Chocolonely die ik een keertje at in Heusden. Of de Kinder Bueno die ik bij ons in het dorp kan halen. Maar ik vind bijna alle smaken heerlijk. Zo heb ik zwarte sesam geproefd en ook die was erg lekker! Maar als ik het in de supermarkt zou kopen was het Ben en Jerry’s, door hun briljante gekke smaken. Oh en softijs, ik ben gek op softijs!

Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit gehad hebt?
De allerlekkerste taart? Jeetje, nu vraag je me wat. Ik denk dat ik die nog moet vinden, want veel van alle taarten die ik heb gehad vond ik heerlijk. Zo ben ik gek op kwarktaart, chocoladetaart, slagroomtaart, appeltaart en veel meer andere taarten. De chocoladetaart die ik ooit voor mijn verjaardag heb gemaakt was wel heel tof.

Thuisbezorgd.nl of zelf iets te snacken maken?
Voor gemak zeg ik thuisbezorgd.nl, voor een voldaan gevoel zeg ik zelf maken. Allebei is lekker, maar het effect erachter is verschillend.

Ga je voor een kaasplankje of een schaaltje M&M’s?
Ik hou niet van kaas, dus ik zeg M&M’s! En dan die met nootjes of met pretzel, die zijn zo lekker!

Nog meer snacks..

Wat is je favoriete tussendoortje?
Een chocolate chip cookie, zo lekker! I love them! En dan met name die van het Shell tankstation of de Subway. Die zijn zo chewy! Maar ik ben gek op alles. 

Warme of koude appeltaart?
Warm met slagroom. Dat is het lekkerste wat er is als het om appeltaart gaat.

Wat bestel je het liefst op een terrasje?


In de winter warme chocolademelk met slagroom. In de zomer een ice tea overdag en ’s avonds een radler!

Welke snack ligt er naast je patat?
Dat is vaak verschillend. Meestal twijfel ik tussen een frikadel, frikadel speciaal, satékroket en een gewone kroket haha.

Wat is je favoriete chipssmaak?

Nou, dat is afhankelijk van welk soort chips haha. Normale chips heb ik graag in naturel of in een vreemde smaak van Walkers. Pringles graag in sour cream en union. En ribbelchips of ovenchips in paprika. Zo kan ik dus nog wel even doorgaan haha.

Ik vond het erg leuk om in te vullen. Mocht je dit ook willen doen dan voel je vrij! De tag is gemaakt door Merel van Lotus Writings, het zou wel zo aardig zijn om haar even te taggen in je artikel. Wat is jouw favoriete taart?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. Mandy
    januari 14, 2018 / 12:24 am

    Oehhhh warme chocomel en appeltaart zoooo lekker Hihi

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: