2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Start van Bij Zus' Adventskalender 2019: welkom December!

Adventskalender

Dit jaar wilde ik graag iets doen met de tijd voor kerst! Ik heb daarom besloten mee te doen aan blogmas. En vandaag trappen we af met het eerste vakje uit de Bij Zus’ adventskalender en blikken we vooruit op december!

Bij Zus’ Adventskalender 2019

Het is alweer december! Tijd om de eerste vakjes van je adventskalender of kraskaart te openen. Het is de tijd van lichtjes, familie, lekker eten en veel meer! Een hele gezellige periode als je het mij vraagt. In de loop naar kerstmis gaan veel youtubers aan de slag met Vlogmas! Iedere dag een vlog op hun Youtube kanaal. Super leuk, maar niks voor mij. Dit jaar wilde ik wel graag in de loop naar kerst iets anders doen! Dus heb ik besloten om Blogmas te gaan doen. Iedere dag zal er op Bij Zus een artikel verschijnen! Niet alleen maar kerst gerelateerd, van een plog tot een recept, van cadeau ideeën tot een geweldige kerstfilm. Ik ga het allemaal met je delen. Een beetje als een Bij Zus’ adventskalender!

Vakje 1: welkom december

adventskalender

Het einde van het jaar is in zicht. Ik heb enorm uitgekeken naar deze maand, maar vind hem stiekem ook heel spannend. December is de meest drukke maand bij de post en dit wordt mijn eerste keer. Langzaam merk je de drukte komen, de eerste kerstkaarten zijn inmiddels bezorgd en in de huizen komen langzaam de bomen tot leven. Hier staat de boom nog niet, maar de ramen en de vazen zijn inmiddels van herfst naar winterse sferen gegaan. Gezellig! Spannend vind ik het omdat ik niet weet wat mij te wachten staat op het werk. Maar het komt goed, we doen het samen!

Ik heb vooral uitgekeken naar deze maand, omdat er onwijs leuke dingen gepland staan! Zo wordt Jewel volgende week 1! Een mijlpaal voor mijn kleine grote fluff. Daarbij vieren we dit jaar weer met z’n allen kerst! Zo leuk. Wie ik wel ga missen met de kerst is Oma Fien. Dat was toch altijd mooi, grapjes maken over hoe ze met de jas al aan stond op de A73 als we haar nog niet hadden gehaald. Maar goed, ze zal er wel bij zijn, alleen kunnen we haar niet zien. En zo zijn er buiten kerst nog verschillende andere leuke dingen die gepland staan! Alle mijlpalen met Jewel, wokken, oud op nieuw en oppassen op Mambo.

Kijkje in mijn beauty adventskalender

Van pap en mam heb ik voor mijn verjaardag een beauty adventskalender gekregen. Super leuk! Ik heb me voorgenomen ieder vakje dat ik open maak te filmen en te delen op de stories van Instagram en Facebook. Maar niet iedereen bekijkt deze, dus ik zal ze hier ook delen voor wie het leuk vind om te zien.

Ja ik heb er zin in! Het eerste vakje van de Bij Zus’ adventskalender is nu open. Op naar het volgende vakje morgen. Kijken jullie uit naar december?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    december 2, 2019 / 8:44 am

    Leuk idee, die adventskalender, wij kijken mee. Doordat december zoveel aparte dagen heeft, vliegt deze maand ook weer snel voorbij. Een heel fijne dag, geniet nog maar na van je verjaardag! groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: