2   26
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Sweater truien shoplog en onderbroeken lol

truien

Een tijd geleden ging ik winkelen bij de Primark en New Yorker. Buiten het feit dat ik leuke dingen mee nam voor mijn neefje, Jill en Kenneth nam ik ook wat truien voor mezelf mee. En die wil ik je laten zien, inclusief wat onderbroeken lol!

Primark truien

Het begon met een simpel longsleeve truitje in het zwart. Helemaal niks bijzonders aan, maar wel heel handig onder een vest, blazer, of gewoon zo als het iets warmer is.

En ik kocht er een super leuke trui/sweater in het blauw met joyfull op. Ik vind dat een mooi woord en een mooi motto. Ik vind het belangrijk om zo positief mogelijk naar alles te kijken. Hoewel mij dat ook wel eens niet lukt. Ik vond hem goed bij me passen. En het kleurtje gaf de doorslag, want ik hou van dit blauwe kleurtje.

New Yorker

Bij de New Yorker slaagde ik dubbel zo goed! Ik kocht er een zachtroze sweater trui met 3 panda’s op. Echt perfect passend bij mij. Er staat namelijk simple pleasures op zoals je ziet. Met een slapende panda, een etende panda en een panda die slaapt en droomt van eten. Dat is toch geniaal? Echt typisch mij haha. Ook die donut, ik vind hem zo schattig!

En dan verdergaand op die donuts.. Normaal ben ik niet van het onderbroeken delen op internet, maar deze moet ik je toch echt laten zien! Dus in het kader van de onderbroeken lol, de onderbroek die ik ook meenam bij de New Yorker. Op de voorkant staat “I donut (do not) care” en op de achterkant allemaal donuts. Ik vind hem zo leuk, dat moest ik gewoon delen met jullie!

En dat was alles wat ik kocht! Lekkere comfy truien voor met het druilerige weer en straks ook in Engeland. Heerlijk vind ik dat! Houden jullie ook zo van truien?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  september 21, 2017 / 5:50 pm

  Leuke kleren gekocht Kelly. Die roze is heel mooi en staat je goed. Die broek, nou ja….lol. Doe de blauwe ook eens aan! Een fijne avond en groetjes van oma xx

  • Ballontraebay
   september 21, 2017 / 8:18 pm

   Dank u wel oma ! Ik zal de blauwe ook eens aan doen binnenkort. Hahaha, echte onderbroeken lol! Groetjes xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: