2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Tag: Happy New Year

Het duurt nog een paar dagen en dan is 2018 voorbij en stiekem vind ik dat helemaal niet erg. 
Ik kan me altijd enorm verheugen op oudjaarsdag. Gezellig met de bende van ellende bij elkaar! Deze Happy New Year tag gaat dan ook over die avond. 

Happy New Year !

Happy New Year

Welke herinneringen heb je aan oud en nieuw vieren van toen je nog klein was?
Nou, ik weet een gewoonte die ik jaren heb volgehouden. Ik vond nieuwjaar altijd heel spannend. Ik had moeite met veranderingen en oud op nieuw gaf natuurlijk een nieuw jaartal. Van het vuurwerk en de gezellige avond genoot ik enorm, maar dat kreeg ik er gewoon bij. Niet iets ernstigs. Maar mijn gewoonte was, ik denk daardoor, standaard als de klok 12 uur sloeg mij beneden een soort van te verstoppen. En dan kwamen ze me vanzelf wel een gelukkig nieuwjaar wensen zodra ze me vonden, want echt goed verstopt was ik niet. Best gek eigenlijk, maar ik moet er om lachen als ik er aan terug denk!

allerbeste wensen

Waar vier je dit jaar oud en nieuw?
We vieren het weer bij mijn ouders zoals de afgelopen paar jaren, met de hele bubs samen. Gewoon gezellig met z’n allen bij elkaar! Jordy en Kenneth hebben allebei vuurwerk gekocht en ik hoop dat we 2018 keihard weg kunnen knallen. En dat de straat achter mijn ouders versteld zal staan.

Oliebollen of appelflappen?
Oliebollen! Die ene tijd van het jaar moet je het natuurlijk bij oliebollen houden. Of de Limburgse nonnevotten, die vind ik nog lekkerder en eet ik nog liever. Nonnevotten zie ik niet veel door de rest van het jaar. Appelflappen zijn er voor andere momenten, leuk voor bij de koffie.

Champagne voor jou met Oud & Nieuw?
Geef mij maar kinderchampagne! Gewone champagne is niet zo aan mij besteed, ieder jaar probeer ik het weer, maar nee, ik vind het niet lekker. Ik heb ooit een fles leeggedronken, maar dat was een jaar met K3 champagne. Heel zoet, maar niemand anders dronk hem op haha.

Wie wens jij als eerst een gelukkig nieuwjaar?
Kenneth natuurlijk! Dan tikken we de 5 jaar samen aan! Dubbel feest dus. Maar mocht het uiteindelijk iemand anders zijn zit ik daar ook niet mee. Ik wil het namelijk toch iedereen wensen!

Siervuurwerk of knalvuurwerk?
Siervuurwerk natuurlijk! En dan vooral veel foto’s en boomerangs (bewegende beelden) proberen te maken, echt een leuke uitdaging. Ik vind siervuurwerk sowieso altijd mooi om te zien. Met knalvuurwerk heb ik niet zoveel.

Wat doe jij op 1 januari?
Een beetje uitslapen en dan denk ik op bezoek bij opa en oma, Ger en José, oma, etc. Ik vermoed dat het zo zal gaan, dat doen we meestal. En ik vind het prima, hoort er bij!

vervulling

Goede voornemens, ja of nee?
Ik noem het geen goede voornemens, het zijn vooral doelen die ik heb gesteld en die ik hoop te behalen. Afgelopen jaar heb ik een moodboard gemaakt en dat is mij goed bevallen. Dit wil ik morgen gaan doen voor 2019. De resultaten van dit jaar en mijn doelen voor volgend jaar komen nog voorbij in de komende dagen!

Zo en dit is eigenlijk mijn Happy new year! Deze leuke tag komt trouwens van Iscreambeauty af, het linkje heb ik toegevoegd voor als je het ook wilt invullen!

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jullie doen op 1 januari? 
Familiebezoekjes, lekker thuis, werken, ik ben benieuwd!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. oma
    december 28, 2018 / 8:02 am

    wij wachten het rustig af. Het kan soms zo anders gaan, dat zag je wel met Kerst. In ieder geval een heel mooie jaarwisseling en pas op met dat vuurwerk!! Ik gun je het van ganse harte, maar ben altijd bang voor onverwachte uitspattingen! Liefs oma xx

  2. Tante Chris
    december 28, 2018 / 9:05 am

    Leuk om te lezen wat je zoal wil doen op oud aars avond met eten drinken en knallen op het Nieuwe Jaar, en net je oma zegt pas op met vuurwerk. Op Nieuwjaarsdag ga ik meestal naar mijn vriendin Nieuw jaar wensen nu doe ik da samen met mijn zus die is een paar dagen bij mij Wens jullie alvast een leuke ,gezellige,doldwaze jaar wisseling met de bende van ellende en een mooie liefdevol gezond 2019 Dikke knuf en kus van mij De groetjes aan iedereen Tante Chris

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: