20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Tag – This or That food tag

food tag

De This or That food tag, een tag die ik een hele tijd geleden verzon in de vrachtwagen. Ik heb hem al eens gedeeld op The Dutch Notebook. Maar ik vind hem zo leuk, dat ik hem hier en daar heb aangepast en hij nu op Ballontraebay kan! Eens even kijken wat ik kies in mijn food tag.

Zoet of hartig beleg, ik ben gek op hagelslag, nutella, vlokken, muisjes etc. Alhoewel ik salades ook erg lekker vind. Maar helemaal dol op broodvlees ben ik niet.

Vlees of kaas, tja dat is niet meer dan logisch haha! Vlees natuurlijk!

Hagelslag of vlokken, ik vind hagelslag vaker meer naar chocolade smaken dan vlokken. Vlokken vind ik ook lekker, maar meer suikerig.

Aardappelen of rijst, kom maar op met mijn bordje nasi! Ik hou van rijst, geen idee waarom, maar op aardappelen ben ik behoorlijk uitgekeken. Maar dat wisten degene die mijn 365 plates lezen al 🙂

Mild of spicy, ik vind pittig op zijn tijd wel lekker, maar dan toch in combinatie met wat milds. Dus ik ga voor mild, dat is wat makkelijker eetbaar.

Biefstuk of tartaar, ik vind beide lekker, maar bij voorkeur, een tartaartje met wat gebakken ui of een champignonsausje, smullen!

Banaan of kiwi, tja het zoete en zachte vind ik gewoon heel lekker. Daar kan ik niet veel meer van maken haha.

Pannenkoeken of poffertjes, omdat ik daar wat meer op en in kan bakken. Poffertjes vind ik ook heel lekker, maar die kleintjes zijn toch net wat anders dan het echte werk!

Kwark of brood, daarvoor geldt hetzelfde als aardappels. Ik ben op brood uitgekeken. En kwark vind ik erg lekker, omdat je het met meer kan combineren.

Ontbijt of lunch, ondanks dat ik gek ben op mijn kwarkontbijtje heb ik liever de lunch. Een lekker bartje met zalm of kipfilet. Of een andere salade, of wat opgewarmd eten van gisteren. Dat vind ik toch net wat lekkerder dan ontbijt. Overigens is mijn lunch vrijwel standaard boterhammen met broodvlees als ik op school ben.

Zalm of haring, daar ga ik geen onderscheid in maken, ik vind ze allebei erg lekker! Op brood sowieso. En zalm in teriyaki saus met rijst en wokgroenten is ook erg lekker!

Pizza of lasagne, ik vind lasagne heel erg lekker. Maar pizza vind ik nog lekkerder, en ook veel gezelliger en leuker. Pizza ziet er altijd zo gezellig uit, en dat kun je met je handen eten.

Italiaans of Chinees, ik lust wel Italiaans, maar mijn voorkeur gaat toch meer uit naar Chinees. Rijst, bami, veel groentes en wok. Dat vind ik toch echt wel wat lekkerder.

Worstenbroodjes of saucijzenbroodjes, en dan in een kerstservetje gewikkeld met home alone op de achtergrond. Ik vind ze allebei mega lekker, maar worstenbroodjes zijn net wat makkelijker te eten.

Taart of toastjes, ik hou van lekkere salades op toastjes. Maar ik hou toch net even wat meer van een lekker stukje taart. Ik ben gewoon echt een zoetekauw!

Cupcakes of wafels, alhoewel je cupcakes veel mooier en leuker kan decoreren gaat mijn voorkeur toch naar wafels. En dan die wat nog warm zijn met een dotje ijs en slagroom en wat fruit. Nomnomnom. Brengt me eigenlijk helemaal naar de kerstsferen.

Appel of peer, die kan ik teminste gewoon zo eten. En dan niet als ze wat zacht zijn, maar gewoon als ze nog stevig zijn. Appels kan ik alleen eten als ze warm zijn.

Vork of lepel, voor mijn gevoel eet zich dat veel gemakkelijker.

AGF of stamppot, alhoewel hutspot iets is waar ik niet vaak vrolijk van word, kies ik wel voor stamppot. Dat is toch net wat gevarieerder, en bijv. de Griekse stamppot van mijn schoonmoeder is er eentje die ik erg kan waarderen.

Macaroni of spaghetti, geef mij maar lange slierten en een kliederboel om mijn mond. Die kleine stukjes deeg in mijn mond word ik niet altijd even vrolijk van. Maar dat ligt er ook aan hoe het is bereid.

Zo dat waren mijn antwoorden! Mocht je het een leuke tag vinden mag je het natuurlijk overnemen! Een linkje zou ik wel leuk vinden :). Wat vind jij lekkerder, ontbijt of lunch?

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: