2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

tag- zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder

zing vecht huil bid lach werk en bewonder

Het is weer eens tijd voor een tag. Een met vragen die heel diepgaand zijn en waar ik soms ook uitgebreid op reageer. Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder.. Graag gedaan, dat liedje mag je van mij houden!

zing vecht huil bid lach werk en bewonder

De vragen en antwoorden:

Zing – Wanneer zing je?


Ik zing eigenlijk vooral in de auto, als ik vrolijk ben, maar ook verdrietig. Het is maar net welke plaat er op staat of ik mee zing. Maar tegenwoordig zing ik bijna overal als ik een nummer hoor waarbij ik het leuk vind om te zingen haha. Onderweg naar huis, na een werkdag, visualiseer ik me dat ik dan alles eruit zing. Helpt soms echt! En ook zing ik soms onder de douche of als ik boterhammen aan het smeren ben.. Wist je dat ik vroeger graag zangeres wilde worden? Het is echt waar, maar ik heb er nooit wat meegedaan, want echt zingen kan ik niet.

Vecht – Beschrijf de laatste keer dat je hebt gevochten, voor jezelf of een ander.

Die momenten zijn eigenlijk niet zo te beschrijven. Ik schrijf er wel over als ik het kwijt wil, maar dan aan de hand van een quote. Daarbij heb je verschillende soorten gevechten. Fysiek heb ik volgens mij nog nooit gevochten, tenminste dat herinner ik me niet. En zo heb je nog de dagelijkse, wekelijkse, en al dan niet meer. Mijn laatste gevecht was denk ik het moment dat je moet kiezen: door bloggen of gaan slapen. Zo’n lastig gevecht!

Huil – Ben je snel geëmotioneerd?

quoteJazeker. Ik ben hoog sensitief, dit zorgt ervoor dat ik alles net een beetje extra voel. Daardoor huil ik denk ik ook sneller. Ik vind het moeilijk om te praten, schrijven gaat mij een stuk beter af. En met huilen uit ik toch wat ik voel. Blijdschap, geluk, maar ook verdriet, woede en angst.

Bid – Hoe uit je jouw spiritualiteit? Waar geloof jij in? 

Ik geloof wel dat er meer is tussen hemel en aarde. Wat het precies is weet ik niet. Er is meer en ik hoop dat er een plekje is waar bijvoorbeeld opa en oma nu zitten te genieten van de zee samen met de hondjes om hun heen. Ik geloof ook dat alles waar jij in gelooft waar gemaakt kan worden. Door middel van het visualiseren en mindful zijn kun je volgens mij veel meer bereiken.

Lach – Wie maakt jou aan het lachen?

vrolijk

Mijn familie, hoe cliche ook, zij zijn degene die mij aan het lachen maken. Maar ook Engeland, een plek waar ik mij helemaal thuis voel. En ja, hoe rot mijn dag ook is, even een knuffel en een lach van Olaf laad mij bijna helemaal op. Hij is gewoon zo ontzettend leuk.

Lol

Werk – Werk je om te leven of leef je om te werken?

Oeh, daar zat ik afgelopen zondag in de auto nog over te denken. Ik werk 5 dagen om de 2 dagen vrij gewoon te kunnen doen wat ik leuk vind. Welke van de 2 zinnen dat dan is? Ik heb geen idee. Maar het is niet helemaal zoals ik het graag zou zien hoor. Werken vind ik prima, ik moet toch mijn lasten kunnen betalen en het is handig om leuke dingen te kunnen doen en kopen. Maar vrijheid staat bij mij uiteindelijk hoger in het vaandel dan werk en geld. Ik wil genieten van mijn leven en niet 5 dagen in de week op staan met “we “moeten” weer”.  Zolang als ik het volhoud is het goed.

Bewonder – Wie bewonder jij? En waarom?

Ik bewonder mijn ouders. Geen slag of stoot is ze teveel. Samen sta je sterk. The circle of trust. Een hele belangrijke rots die ik meer dan waardeer en waar ik ten alle tijden op terug mag en kan vallen. Ze leren me te proberen altijd positief te blijven, negatief mag ook eens, maar blijf er niet in hangen en zoek oplossingen. Ze zijn een voorbeeld van hoe ik graag wil zijn. Maar ik bewonder ook mensen die gaan voor hun dromen, die hun dromen waarmaken en de risico’s er voor nemen. Ik vind ze stoer en ik bewonder ze enorm.

Een leuke tag vond ik dit, met spannende en diepgaande vragen. Maar dat moet kunnen! Ik ben eigenlijk wel benieuwd. Werk jij om te leven of leef jij om te werken?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Bron: http://avonturenvanelkedag.com/2015/03/28/tag-zing-vecht-huil-bid-lach-werk-en-bewonder/

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  september 4, 2018 / 8:25 am

  Dit was weer een heel ander verhaal. Je hebt het zelf leuk omschreven en ook eerlijk, en werken om behoorlijk te kunnen leven is een must, en wat is leven om te werken? Dat inzicht heb ik niet.
  Ik ben ook benieuwd wat anderen ervan vinden. Ik hoop dat je vanmorgen weer zingend naar je werk gegaan bent. Een heel fijne dag, Kelly en een dikke knuffel van oma xx

 2. Dorothé
  september 4, 2018 / 10:00 am

  Dank je wel meis we bewonderen jouw ook kanjer, hoe je alles doet en je ontwikkelt. Super meisxxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: