2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Take the risk or lose the chance – download

chance

Take the risk or lose the chance. Een toffe quote waar ik me momenteel goed in kan vinden. Ik maakte er een toffe download van op mijn iPad die ik graag met je deel.

chance

Ik was weer even aan het freubelen geslagen met quotes en zo kwam ik op deze achtergrond. Zelf vond ik hem erg leuk geworden, dus dacht ik, laat ik mijn eerste achtergrond gewoon met jullie delen. Zoals ik al zei past hij momenteel erg goed bij mij en ik hoop jou er ook een beetje mee te motiveren.

chance
© BijZus

Deze quote is te downloaden als achtergrond voor op je tablet. Maar uiteraard kun je hem zelf ook nog verkleinen voor op je telefoon. Door erop te klikken vergroot je hem en kun je hem opslaan.

Gewoon een leuk hebbedingetje voor bij jou op de telefoon, iPad, of ander apparaat. Deel ze vooral met me, dat vind ik extra leuk. Dit kun je doen door me te taggen op Instagram of Facebook!

Hopelijk vinden jullie hem leuk! Mijn idee is dit wat vaker te gaan doen, lijkt me tof! Heb jij hem gedownload?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    oktober 19, 2018 / 8:07 am

    Ja Kelly, dat heb je geweldig gedaan en de quote is duidelijk. Nu heb je hem steeds voor ogen. Ik heb hem gedownload op de computer om hem nog eens te kunnen gebruiken! Vrijdag, fijne dag en liefs van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: