2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Terug naar één website, Chocotijd en Bij Zus weer samen

een website

Soms ben ik wat overenthousiast en ambitieus. Nou heeft dat zijn goede en zijn minder goede kanten. En dit keer was ik iets te enthousiast met als gevolg dat niets meer lukte. De oplossing: terug gaan naar één website!

Terug naar één website

Een tijdje geleden was ik razend enthousiast over mijn nieuwe website Chocotijd.com. Ik zag het helemaal zitten en ging er als een malle mee aan de slag. Gevolg, een paar dagen later stond Chocotijd.com online en was ik er helemaal klaar voor!

Maar, 2 websites betekent ook 2 locaties om voor te schrijven en op te delen. Een hele uitdaging! Daardoor zat ik elke dag uren te denken over wat ik waar moest schrijven en waar ik mee moest beginnen met als resultaat dat er vaak een aantal dagen niks online kwam. En toen sprong er een lichtje in mij aan dat ik ook terug kon gaan naar één website. Gewoon één locatie voor alle leuke, gezellige en lekkere artikelen.

een website

Soms moet je een stapje terug doen om weer twee stappen vooruit te geraken, dus dat ga ik doen! Ik zie het daarom ook zeker niet als falen, want Bij Zus is gewoon de bron van alles. Chocotijd.com blijft wel online, maar er komen geen nieuwe artikelen meer. Op de Instagram pagina en Facebookpagina van Chocotijd zal ik actief blijven posten. Daar kan ik namelijk net wat meer kwijt wat betreft mijn passie voor eten. Anders zou de social media van Bij Zus vol gespamt worden met eten en dat vind ik jammer.

Wat dingen aangepast!

Om Bij Zus en Chocotijd goed samen te voegen heb ik wat aanpassingen gedaan aan het design. Zo heb ik de Instagram pagina van Chocotijd toegevoegd aan de sidebar en heb ik ontbrekende artikelen toegevoegd aan de categorie “In de keuken”.

De sidebar heeft nu ook een column met overige artikelen in plaats van dat deze onderaan de website verschenen. Het In memoriam van Jive heb ik aangepast naar iets mooiers. En de foto die je vind onder het kopje “Bij Zus Kelly” heb ik aangepast naar een recentere foto van mijzelf.

een website

Na vandaag vind er ook een ander uploadschema plaats. Op Chocotijd deelde ik namelijk iedere dag ons avondeten en dat vond ik erg leuk om te doen. Om die reden heb ik besloten dat het Dagboek en Ons Avondeten om en om online gaan komen. Gisteren stond er een dagboek online, vandaag dit artikel, morgen weer een dagboek en dan komt zaterdag de eerste Ons Avondeten op Bij Zus! Ik ben in ieder geval benieuwd wat je er van vind.

Nu kan ik weer met een gerust hart aan de slag voor Bij Zus! Ik ben weer gemotiveerd en ik denk dat ik de peper die ik zocht wel gevonden heb. Wat vind jij van deze wijziging? Ik ben benieuwd!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  juli 18, 2019 / 8:50 pm

  Slim
  Ik heb het echter nooit ” apart” van elkaar bekeken. Chocotijd was voor mij al “Bij Zus in de keuken” het lag dus voor de hand. Veel schrijf plezier meis dstcis voor ons Leesvoer .Culinair genieten op alle fronten. Super xxxx ❤

  • BijZus
   Auteur
   juli 18, 2019 / 9:02 pm

   Dankjewel mama xxxx❤️

 2. oma
  juli 19, 2019 / 8:15 am

  Kelly, je hebt een goed besluit genomen. De laatste tijd zat er wat druk achter om het bloggen klaar te krijgen. En teveel in één keer is ook niet bevorderlijk. Je blijft je ook verder ontwikkelen en dat is een pree.
  Succes en we zien het wel. Bovendien komt de vakantietijd, geniet daar ook van! Fijne dag, liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: