2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

The Big Ben op linnen aan de muur

Big Ben

Ja, echt waar, we hebben de Big Ben aan de muur hangen. Een mooi linnen doek dat met zijn 120*90 echt wel opvalt en straalt. Iets waar ik stiekem best wel trots op ben. Ik laat hem je heel graag even goed zien.

Een maand geleden werd ik weer benaderd door Canvas Company. Een bedrijf met hoogwaardige kwaliteit en een bedrijf waarmee ik graag samen werk. Canvascompany.nl had namelijk weer iets nieuws. Een foto op linnen, een soort schoolposter van vroeger! Ontzettend tof als je het mij vraagt.

de Big Ben

Ik was gelijk enthousiast en wilde het graag proberen. Alleen was het toen het dilemma “welke foto?!”. Uiteindelijk besloot ik dat ik graag een foto van de eerste keer Engeland op linnendoek wilde laten printen. Ik heb al veel canvassen ze in huis met Jive, familie en allerlei andere soorten beelden. Stuk voor stuk prachtig. Maar daarom ook een reden om weer eens voor iets anders te gaan. Ik besloot voor de Big Ben te gaan.

Details

En het resultaat is eigenlijk heel tof geworden! De foto is van zijn eigen enorm donker en ik kon op dit doek details zien waarvan ik niet wist dat die details op de foto stonden. Het is een zoekplaatje geworden en dat vind ik eigenlijk heel erg leuk. Daarnaast is hij echt enorm en ik vind dat echt heel tof uit zien. Het is ook de maat die ze ons aanraden. Mijn tip die ik er wel bij wil geven is om deze op te hangen op een plek waar hij ook echt tot zijn recht komt. Dus eigenlijk niet in een kamer vol met andere lijsten. En ja, we hebben echt nu nog een “Let it snow” kussen, dat valt me nu ook op haha.

Big Ben

Voor de beeldvorming heb ik hem nu opgehangen boven de bank in de woonkamer. Maar daar komt hij nog niet tot zijn recht. Ik denk dat ik hem uiteindelijk boven ons bed wil. Daar zou hij best mooi staan als enige afbeelding in de kamer. Maar met de vakantie in zicht wilde ik hem graag van te voren nog laten zien.

Zo’n linnendoek is heel tof om te maken als aandenken aan een mooie vakantie. Maar ook na een toffe fotoshoot! Eigenlijk vind ik alles tof met deze vormgeving. En hij past overal bij. Op de website staat deze vermeld als foto op textielposter. Je hebt de keuze om de poster af te werken met platte latten of stokken. Mijn voorkeur ging naar de stokken.

Ik vind het weer een prachtig concept. De foto op canvas van Canvascompany.nl vind ik ook erg mooi. Wat vind jij van zo’n textielposter ?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  juli 10, 2018 / 9:51 pm

  Het brengt op ideeën. Heel origineel. Echt mooi met Londen er op.
  Xxx

 2. José
  juli 10, 2018 / 10:01 pm

  Is heel mooi !!!!

 3. oma
  juli 11, 2018 / 9:01 am

  The Big Ben heeft me ook altijd geboeid, omdat we daar een hoofdstuk in het Engels gehad hebben op de Mulo. De foto op canvas past ook helemaal bij jullie, Engeland fans! Jullie zijn er al weer. Goeie trip en amuseer jullie, maar dat zal zeker lukken! fijne vakantie. Groetjes opa en oma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: