8   55
4   22
16   73
10   48
2   39
8   64
6   37

The car confession tag! Kelly en auto’s

auto's

Over iets meer dan een maand heb ik mijn autootje een jaar en het leek me wel leuk om het eens een beetje over auto’s te hebben. Ik kwam deze leuke tag tegen en ik dacht, dat is wat voor op Ballontraebay! Dus ik neem je mee in mijn ideeën over auto’s !

Ik vond de tag op 2WMN, maar hij komt van Trendbubbles.

Kelly en auto’sblauwe gebakje

Heb je een auto?

Jazeker! Maar dat wisten jullie denk ik al gezien mijn verhalen met mijn gebakje.

Waarom heb je een auto?

Zodat ik zelf wat meer vrijheid heb. Nu kan ik met gemak naar Venlo voor school en straks weer stage en uiteindelijk werk. En ik kan naar Roermond om te buurten bij mijn ouders en schoonouders. Of in geval van nood kan ik inspringen.

Wat was je eerste auto?

Dat is de auto die ik nu nog heb, een Fiat Seciento !

Wat voor een kleur heeft je auto?

Blauw, zo blauw als de auto van het logo.

Heb je al eens een botsing gemaakt? Wat gebeurde er en hoe liep dat af?

Ik klop het af, maar een echte botsing nog niet. En ik hoop dat ik dat ook nog niet hoef mee te maken. *Edit* Mijn schoonvader hielp me bij de reacties even herinneren aan een botsing.. Bij het achteruit de oprit afrijden reed ik zijn nummerplaat van de auto. Dat was al een soort botsing. En ook de eerste dag dat ik mijn rijbewijs had reed ik achteruit tegen een hekwerk. En niet te vergeten een paaltje dat ik van de zijkant mee probeerde te nemen. Ja ik heb toch al wat meegemaakt haha.

Heeft je auto een bijnaam?

Mijn blauwe gebakje, de smurfenmobiel en de muppetmobiel. Maar meestal gebruik ik mijn blauwe gebakje.

Heb je al eens een lekker band gehad? Hoe heb je het opgelost?

Tot nu toe niet, en ik hoop dat dat zo blijft, want ik heb geen idee wat ik dan moet doen haha.

Auto’s en Kelly

auto's

In wat voor auto rijd je over 10 jaar?

In een mooie, redelijk moderne, en iets grotere auto. Dat sowieso.

Hoe vaak was je je auto?

Ik heb hem nu bijna 1 jaar, en eerlijk is eerlijk, ik heb hem pas 1 keer gewassen. Oeps!

In welke auto reed je als je 20 jaar geleden leefde?

Een mooie Rock ’n Roll film auto. Met de kleur lichtblauw, of roségoud, of paars.

Welke van de 3 kun je wel missen: airconditioning, automaat of 5 deuren?

Automaat, daar rij ik nu ook niet mee, en ik vind het niet erg om te moeten schakelen.

Automaat of versnelling?

Versnelling! Veel makkelijker voor mijn gevoel.

Heb je wel eens gelift?

Nee, zeker niet. Ik voel me daar ook totaal niet lekker bij. Ik doe dat wel eens voor de grap als een bekende me komt halen, maar ook pas als zij in het zicht zijn.

Wat kun je het minst goed: achteruit inparkeren, hellingproef, keren op de weg?

Ik kan het allemaal even goed. Achteruit inparkeren heb ik in de loop der jaren verbeterd. En de hellingproef moest ik laatst nog in de parkeergarage doen. Keren op de weg heb ik al in geen eeuwen meer gedaan, maar ik denk dat ik dat nog wel kan.

Hoe lang heb je je rijbewijs al?

Sinds 11 juli 2013, dus 4 jaar nu!

Zingen, wegen vinden en mijn droom auto

Wat is je droom auto?

Ik weet niet of het een goed voorbeeld is voor een droomauto, maar ik zou graag een Renault Clio willen hebben. Die rijden echt ontzettend fijn en de luxe erin is ook heel tof.

Zing je wel eens in de auto?

Altijd, wanneer niet is een betere vraag voor mij!

Waar luister je naar in de auto?

Cd’s, van vroeger of die wat ik zelf heb gebrand. En dan lekker meebrullen.

Zou je de weg nog kunnen vinden met behulp van een ouderwetse wegenkaart?

Ik denk het wel. Aangezien mijn opleiding dat ook wel een beetje verlangd. En ik vind het leuk om te doen. Maar vaak probeer ik het ook op gevoel, hoewel dat niet altijd even goed gaat. Je kunt met mij wel een keer ergens naar toe rijden en dan mij vragen hoe te rijden. Dat lukt me tegenwoordig wel!

Mocht je de tag ook over willen nemen, dan voel je vrij! Wel even linken naar Trendbubbles natuurlijk. Ik ben eigenlijk wel benieuwd, wie van jullie heeft een rijbewijs? En hoelang?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. Ger
  september 11, 2017 / 5:14 pm

  Achteruit rijden is ook niet zo makkelijk, en de enige aanrijding is de nummerplaat van mijn schoonvader eraf rijden. Hi hi

  • Ballontraebay
   september 11, 2017 / 5:18 pm

   Ohjaaa wacht dat passen we even aan!

 2. oma
  september 11, 2017 / 6:55 pm

  Ik heb een rijbewijs, van 1972, het was makkelijk toen ik nog werkte, maar ik was nooit een blije rijder. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Toen ik een keer verblind werd door de ochtendzon en een andere auto ramde, had ik er geen zin meer in. Heb nu al zeker een jaar niet meer gereden. Kan er wel van genieten, dat jij zo graag rijdt!! Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: